Травень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Садочку «Горобинка» – 45 років (ФОТО)

1 хвилина на читання

У Бучанському садочку «Горобинка» відбулося святкування 45-річного ювілею від Дня заснування закладу.

Серце кожного, хто хоча б раз завітав до цього дошкільного закладу, відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Всі працівники щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

А скільки поколінь дітей люблячі та турботливі педагоги виплекали й відкрили їм двері у широкий світ – уже й не злічити!

Концерт, приурочений даті, колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю.

На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу, а саме заступник начальника відділу освіти з питань дошкільної освіти Людмила Опеньок, яка від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука, начальника відділу освіти Бучанської міської ради Олега Цимбала та всього відділу освіти привітала колектив зі святом та вручила подарунки – сертифікат на придбання  нового холодильника в дошкільний заклад, нові іграшки для дітей, а для усіх працівників квіти, подяки та грошові нагороди.

Особливі і теплі слова вдячності за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей, ветеранам праці та колективу висловила голова ради Бучанської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ірина Жучкова та вручила цінні подарунки.

Звичайно ж, не обійшлося без подяк від директора закладу Ольги Петрової. Працівники садочку були відзначені грамотами за невтомну працю, терпіння, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку.

Тож свято вдалося на славу. Іменинний торт-сюрприз підкреслив, що життя, а саме в садочку «Горобинка» – прекрасне! Атмосфера свята була наповнена позитивом, що передує вибуху феєрверку яскравих емоцій!