Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бучанські рятівники отримали подяки до професійного свята

1 хвилина на читання

Відзначення цього свята є свідченням державного визнання неоціненного внеску представників цих мужніх професій – людей сильних духом, котрі з честю та гідністю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, й цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом заради нашої безпеки.

Сьогодні, 17 вересня, усіх причетних до свята — Дня рятівника, вітали у Бучі. Подякував присутнім за працю і нагородив подяками від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука працівників цивільного захисту та пожежної охорони 35 Державної пожежно- рятувальної частини міста Бучі перший заступник Тарас Шаправський.

“ Ваша відвага та життєва позиція допомагає уникнути страшних наслідків лиха та вберегти людське життя. Щиро бажаю вам наснаги на нові звершення та подвиги, здоров’я та благополуччя у ваших сім’ях, а також мирного неба над головою», – зазначив заступник міського голови.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Сергій Миколайович Коваленко, від свого імені, теж привітав всіх присутніх зі святом, подякував за нелегку працю та підтримку у найтяжчих ситуаціях.

“Щодня ви приймаєте складні, відповідальні, а для когось, на жаль, доленосні рішення. Величезна вам подяка від мене, від кожного українця та уклін за все, що ви робите”, – сказав Коваленко.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.