Жовтень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Нова будівля – комфорт для медиків “Швидкої”(ФОТО, ВІДЕО)

1 хвилина на читання

Новий побутовий корпус для Бучанської підстанції екстреної медичної допомоги по вулиці Яблунській побудували за підтримки наших міжнародних партнерів — Угорської Екуменічної Служби Допомоги.

23 жовтня його передали до експлуатації. Символічний ключ від адміністративно-побутового приміщення керівник Угорської Екуменічної Служби Допомоги Ласло Легел передав фахівцям підстанції екстренної допомоги, яка обслуговує весь наш регіон.

На урочистій події були присутні Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, в.о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, Бучанський міський голова Анатолій Федорук, колектив екстренки та містяни.

Персонал Бучанської підстанції екстренки працює цілодобово, за викликом поспішаючи до громадян, які потребують їх професійної медичної допомоги. І важливо, щоб лікарі, фельдшери і, навіть, водії, мали змогу гарно відпочити між викликами.

«Наблизити цю мету змогли завдяки нашим міжнародним партнерам — Угорській Екуменічній Службі Допомоги. Вдячний за нашу потужну співпрацю», – зазначив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Будівля, де працював персонал центру, перебуває у незадовільному стані. Тепер у новій сучасній будівлі, облаштованій комфортними кабінетами і зонами для відпочинку, трудовий колектив – 7 бригад «Швидкої» – матимуть належні умови для роботи.

«Що ми вивчили за 30 років роботи – те, що ми можемо робити результативно тільки тоді, коли співпрацюємо з місцевою владою, – наголосив Ласло Легел. – Дуже вдячний. Є результат – цей об’єкт, який ми віддаємо вам в користування».

У новому модульному будинку є все необхідне: кухня з побутовою технікою, зона відпочинку та санітарний блок.

До речі, разом із угорськими партнерами у Бучанській громаді будують ще один об’єкт, який планують завершити найближчим часом – будівлю, у якій буде ЦНАП, амбулаторія та поштове відділення у Синяківському старостинському окрузі.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини