Жовтень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
11.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Плече підтримки» – програма на відбудову бізнесу

1 хвилина на читання

З 5 вересня по 18 вересня ПриватБанк разом з Mastercard проводив програму «Плече підтримки» серед фізичних осіб підприємців і представників юридичних осіб, які працюють в галузях освіти, роздрібної торгівлі і громадського харчування міста Бучі і Бучанського району.

За допомогою сервісу random.org було визначено 20 переможців.

Вручення грошового сертифікату переможцям на відбудову бізнесу переносилося у зв‘язку із ракетними обстрілами столиці, але ось нарешті нам вдалося організувати зустріч на нашому відділенні ПриватБанку у м.Буча.

Подяка, посмішки, радість і сльози, більшість наших клієнтів просто не вірили у свою перемогу. Для кожного з них дійсно ПриватБанк і MasterCard підставив своє плече підтримки!

Як сказав один іноземний дипломат – «Українці мені нагадують бджіл, коли їхній вулик руйнують, вони його гуртом відбудовують!»

Кожна історія переможця є унікальною, ми з захватом слухали наших клієнтів, як вони практично з нуля відбудовували свій бізнес, який знищили окупанти.

  •  Це історія пані Наталі, кондитера, яка мала свою невеличку пекарню і робила торти на замовлення, русня кинула в її приміщення термічний заряд, що навіть куховарське обладання поплавилось. Чоловік пані Наталі переконував не відроджувати бізнес, але коли для тебе це не просто робота, а поклик душі, то по іншому просто не може бути!
  •  Це і історія пана Сергія, продуктовий магазин якого орки пограбували, а потім спалили, він нам показував відео яке знімав здаля все це, руки тряслись і сльози на очах з‘являлися. Зараз разом із зятем і внуками закінчує ремонт покрівлі.
  •  Це і історія Олександра, який вклав всі свої заощадження в невеличку піцерію яка працювала тільки на доставку, 12 лютого офіційно відкрився, а 25 числа орда все знищила!
  •  Це і історія пані Ірини яка мала квітковий магазин і під час окупації вся продукція і приміщеня було знищено! На моє питання, так може інший бізнес розпочнете – відповідь: «Ні! Я люблю дивитися на щасливі посмішки людей коли у мене беруть букет квітів!»

Що тут скажеш – МИ УКРАЇНЦІ, ми працьовиті, ми все відновимо і головне – ми на своїй землі!