Вересень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Про розвиток ЦНАП Бучі у їх професійне свято (ФОТО)

Як повідомили у Бучанській міській раді, Управління ЦНАП планує подальший розвиток з урахуванням цифровізації роботи. У плані – багато цікавого, що точно сподобається жителям громади.

Зокрема:

  • переформатувати існуючий ЦНАП в Дія Центр;
  • продовжувати роботу щодо цифровізації адміністративних послуг місцевого значення та переведення якомога більше послуг в електронний формат;
  • збільшення місць самообслуговування населення як безпосередньо в ЦНАПі, так і в інших публічних місцях (бібліотеки, старостинські округи тощо);
  • створення на базі ЦНАПу локації для організації та проведення занять з підвищення цифрової грамотності населення;
  • запровадження у ЦНАПі послуги щодо надання допомоги населенню у отриманні ключів електронної ідентифікації особи для роботи в електронних реєстрах  з метою отримання електронних послуг.

– Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян, – зазначає на важливості удосконалення роботи адміністраторів мер Бучі Анатолій Федорук.

Сьогодні, 6 вересня, з нагоди Дня адміністратора центрів надання адміністративних послуг, співробітників Бучанського ЦНАП відзначили подяками Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

Адміністратори Бучанського ЦНАПу працюють для вас. Девізом їхньої роботи є своєчасне, повне і якісне надання адміністративних послуг населенню.

ЦНАП постійно розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування.