Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Cесія БМР: рішення по «Бучасервісу» щодо функцій водопостачання та водовідведення (ФОТО)

На позачерговій сесії Бучанської міської ради депутати одноголосно проголосували за чотири рішення, які стосуються бучанського водоканалу.

«Ці важливі рішення допоможуть КП «Бучасервіс» вчасно і в повному обсязі почати надавати послуги з водопостачання та водовідведення з 1 березня 2022 року», – зазначив на свої сторінці у фейсбук Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Місцеві депутати підтримали проєкти рішень:

  • Про передачу КП «Бучасервіс» у господарське відання об’єктів водопостачання та водовідведення;
  • Про припинення постійного користування земельними ділянками за КП «Бучабудзамовник» і передачу в постійне користування КП «Бучасервіс» земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води);
  • Про надання дозволу КП «Бучасервіс» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності к.н. 3210945600:03:002:0108, що розташована на розі вул. Ворзельська та Лесі Українки в селищі Ворзель;
  • Про передачу в постійне користування комунальному підприємству «Бучасервіс» земельних ділянок для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

Міський голова зазначив, що це стратегічні рішення, які дозволять розвивати підприємство, надаючи якісну послугу мешканцям Бучанської громади, і подякував депутатському корпусу за підтримку.

«Як міський голова розраховую також, що це покладе край дезінформації, яку поширюють у соціальних мережах та на під’їздах будинків про те, що Буча не спроможна забезпечити послуги з водопостачання і каналізації без Ірпеня», – наголосив Анатолій Петрович.

Нагадаємо, КП «Бучасервіс» має всі відповідні дозвільні документи: ліцензію на право провадження господарської діяльності, дозвіл на спецводокористування, внесений до реєстру суб’єктів природних монополій у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення НКРЕКП.

На початку сесійного засідання пан Федорук роз’яснив про переваги запуску власного водоканалу і ситуацію, яка є зараз із водопостачанням і водовідведенням. Про це детальніше у наступній інформації.

Пряма трансляція сесійного засідання опублікована на сторінці Бучанської міської ради у мережі фейсбук.