Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

З 1 березня у Бучанській громаді запрацює власний водоканал (ВІДЕО)

1 хвилина на читання

КП «Бучасервіс» готовий виконувати послуги з водопостачання і водовідведення: дозволи оформлені, спецтехніка закуплена, є бригада фахівців.

Менш ніж за місяць жителі нашої громади будуть користуватися послугами з централізованого водопостачання та водовідведення комунального підприємства «Бучасервіс». Саме таке рішення прийняли депутати Бучанської міської ради у грудні минулого року.

«Зараз КП «Бучасервіс» вже має дозвіл на спеціальне водокористування, отримало ліцензію на породження господарської діяльності з спеціалізованого водопостачання та водовідведення, – розповіла Анастасія Вигівська, в.о. начальника відділу житлово-комунальної інфраструктури БМР. – Також підприємство внесено до реєстру суб’єктів природніх монополій у сфері теплопостачання з централізованого водопостачання та водовідведення.

Керівник КП «Бучасервіс» Сергій Мостіпака повідомив, що підприємство має свою виробничу базу та постійно оновлює парк спецтехніки.

– Ми готові з 1 березня надавати послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. У минулому році була закуплена вся спецтехніка. Є бригада і, що найважливіше, є молодий колектив, який впевнений в собі і буде працювати на благо нашої територіальної громади. Наразі придбано каналопромивальну машину, ілосос, який буде викачувати вигрібні та стічні води, є два екскаватори для потреб при аваріях чи проривах, є дві аварійні машини і найголовніше – спеціалісти.

Керівник КП впевнений, що оновлення модернізації технічної бази буде тривати і надалі, адже є розуміння у депутатського корпусу що потрібно для розвитку підприємства.

На сьогодні підприємство вже запустило дві програми – це станції знезалізнення води у районах Склозаводська та Тарасівська, – повідомив Сергій Мостіпака.

ТАРИФ НА ПОСЛУГИ

На офіційному сайті вже розмішено розрахункова вартість тарифів на послуги і наразі всі бажаючи мають змогу надати свої пропозиції.

  • Прогнозований тариф на послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення становить 30 грн 10 коп за 1 м.куб з ПДВ, а саме:
  • Централізоване водопостачання – 11,21 грн за 1 м.куб (з ПДВ);
  • Централізоване водовідведення – 18,89 грн за 1 м.куб (з ПДВ).

Більше подробиць щодо тарифу у матеріалі Долучайтесь до обговорення вартості послуг бучанського водоканалу!

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини