Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У громаді щедрували, колядували, щастя радості бажали (ФОТО)

1 хвилина на читання

З давніх часів новорічні та різдвяні свята супроводжувалися веселими піснями. Діти і дорослі колядували, щедрували і посівали. Особливо сьогодні, у свято Маланки та в щедрий вечір за українськими традиціями колективи артистів старостатів Бучанської громади, співробітники відділів та управлінь міськради, освітяни, медики, молодь співали народні колядки, вітали зі святами і щиро бажали миру і злагоди, здоров’я і радощів, розвитку і процвітання. І отримували у відповідь подарунки.

Маленькі вихованці гуртка “Магія танцю”, що працює на базі Луб’янської школи №7 від Бучанського центру позашкільної роботи гарно защедрували старості Луб’янського старостинського округу Ірині Петрушевській. Велика подяка керівнику гуртка Олені Дорошенко та дітлахам за чудове привітання, за веселі щедрівки та колядки.

Старша  група театрального гуртка “Чародії“ та хореографічного гуртка “Магія танцю» під керівництвом Олени Дорошенко теж підготували  чудове привітання з Новим роком та Різдвом Христовим: весело щедрували, колядували і вражали артистизмом і професійністю.

Від Бабинецького старостату вітали вихованці театрального гуртка «Сміливі мрійники» (керівник Чухліб Світлана) і бажали усім щастя, здоров’я і добра!

Ворзельський народний колектив «Перевесло» колядував і бажав всього найкращого різним трудовим колективам і щиро дарував радість від талановитого виконання колядок і щедрівок.

Учасники молодіжної ради згадали цікаві обряди та казкові чарівні дійства, чим неабияк повеселили: гарний настрій ніколи не завадить, лише примножує здоров’я і натхнення на звершення гарних справ.

До традиційних вітань долучилися працівники Бучанського центру первинної медико- санітарної допомоги». Ці медики-професіонали вміють не лише рятувати здоров’я людей, а і піднімати настрій веселими щедрівками.

Учні Блиставицької школи та курінь ім.Бориса Патона долучилися до Всеукраїнської акції #Щедруй_для_захисників🇺🇦. А разом з ними ті, хто відгукнувся на щедрівки дітей: підприємці Байраковській Н.П., Маслюк В.Г., Дяченко Г.М., представники Бучанського заводу “Бруківка”, Блиставицького старостату, колектив КЗ “Блиставицький ЗЗСО І-ІІІст.”N6”, жителька села Блиставиця Католіченко С.Б.

Народний аматорський вокальний ансамбль ,,Блиставчанка” побажав всім родинам і рідній Україні щастя:

«Добрий вечір вашій хаті!

Ми прийшли пощедрувати!

Щастя зичимо родині,

Миру неньці Україні,

Всім достатку і везіння

У сім’ї порозуміння!»