Листопад 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Толерантність у школі № 5 – вчилися, спілкувалися, писали бажання

1 хвилина на читання

У Бучанській СЗОШ №5 з поглибленим вивченням іноземних мов провели захопливий тиждень з нагоди Міжнародного Дня толерантності.

Викладачі і психолог освітнього закладу головну мету заходу – формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, трансформували у цікаве і корисне спілкування, коли діти самі мали можливість зрозуміти важливість толерантного ставлення до інших.

Толерантність – це повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості.

«Протягом тижня робота соціально-психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчального процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей», – поділилися у школі.

План проведення заходів був насичений та різноманітний.

Психолог школи Ліна Вікторівна Мариніч провела бліц-опитування «Чи живе в моїй школі толерантність», флешмоб «Долонька толерантності» та бесіди на тему: «Що таке толерантність та толерантне ставлення до людей»?

Класні керівники провели години спілкування «Що таке толерантність?», під час яких учні дискутували, наводили приклади толерантного ставлення.

Підсумком тижня був «Віночок побажань для всієї школи».

«Сподіваємось, що заходи всім сподобались та залишили свій слід у душі кожної дитини, допомогли зрозуміти, що тільки повага одне до одного, взаєморозуміння, дружба, взаємодопомога, насправді врятують світ», – висловили педагоги школи після закінчення Тижня толерантності.