Листопад 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Міська влада запрошує до обговорення нового бренду Бучанської громади

1 хвилина на читання

Обговорення триває онлайн. Можна ознайомитися із Презентацією та надіслати свої пропозиції на електронну адресу gromada@bucha-rada.gov.ua з поміткою в темі “Бренд Бучанської громади“.

Мета: упорядкування та модернізації візуального образу Бучанської міської територіальної громади

Групою дизайнерів та фахівців з креативу було розроблено новий візуальний стиль для наших населених пунктів, який пропонуємо до широкого обговорення. Основний автор і виконавець – Лесик Панасюк, графічний дизайнер, що мешкає в Бучі.

Основа графічної частини логотипа

– це стилізовані два зелені листки, які водночас нагадують перетин шляхів та межі новоутвореної території громади. Тобто він поєднує в собі природні мотиви: паросток, птах, що розправив крила, бджола під час роботи; перетин шляхів і дороги, що будуються; обриси території Бучанської громади.

Що символізує?

Це графічне зображення символізує ріст, розвиток, працелюбність, стабільність і рівновагу. Основними кольорами обрані зелений, білий і чорний. Зелений – це колір фону, колір заголовків, основного тексту й ілюстрацій на білому фоні. Білий — колір фону та колір основного тексту на зеленому фоні. Чорний — колір основного тексту на білому фоні. Додаткові кольори: жовтий, червоний і синій можуть використовуватися для додаткових акцентів.

Стиль мінімалізму. Чому?

Бренд Бучанської громади свідомо виконаний у стилі мінімалізму, адже одним із завдань, яке виконували розробники, було збереження символіки кожного із 14 населених пунктів, які нині об’єднані в Бучанську громаду. Тобто стиль громади органічно доповнюється логотипами населених пунктів та буде доопрацьований шляхом розробки іконок для впізнаваних архітектурних форм, які вже показані в презентації на прикладі Бучі. Також збережена символіка кожного зі старостатів Бучанської громади, а саме затверджені раніше прапор і герб.

Візьміть участь у конкурсі «Новорічна композиція» – (buchanews.com.ua)