Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Ліцей Синяка отримав нове обладнання для харчоблоку (ФОТО)

В освітній заклад вже доставлені холодильник, електроплита, марміти, мийки, сковорідки, пароконвектор, овочерізки та ще багато сучасних  нових приладів і посуду для кухарів.

Департамент освіти і науки Київської облдержадміністрації забезпечив їдальню закладу всім необхідним.

Реформування системи харчування у школах і дитячих садочках Бучанської громади продовжується. І одним з головних чинників для збереження поживних речовин у стравах і покращення смакової якості готової продукції є не лише майстерність кухарів і якість продуктів, а і дотримання технології приготування. Для цього у нагоді стануть нові подарунки для їдальні.

– Наше головне завдання: зробити все для того, аби кухарям було зручно і комфортно працювати, а діти отримували якісне здорове харчування в затишних умовах, – коментує начальник відділу освіти Бучанської міської ради Олег Цимбал. – Оновлення  шкільних їдалень у навчальних закладах громади буде продовжуватися.

Паралельно у приміщенні харчоблоку тривають ремонтні роботи: замінено стелю у коридорах, а також освітлення на енергозберігаюче.

Олег Іванович додав, що після відкриття нового дитсадка, будівельні роботи по якому тривають, малюки також будуть мати збалансоване і здорове харчування, яке готуватимуть на новому обладнанні.

Нагадаємо, саме у Бучі відбувся перший регіональний форум «Реформа шкільного харчування» за участі першої леді України Олени Зеленської та освітян Київської області. Адже на той час у двох школах – НВК № 3 і № 4 вже було проведено капітальні ремонти харчоблоків та замінено обладнання на сучасне. Згодом такі ж зручності отримала Гаврилівська школа.