Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Виробники косметики”VESNA” відкрили свої таємниці бучанським школярам

1 хвилина на читання

Учні 5 класу Бучанської школи №2 побували на навчальній екскурсії у лабораторії рослинної косметики «Vesna», виробництво якої знаходиться у Бучі. 

Діти ознайомились з будовою одного з найсучасніших мікроскопів, з принципом роботи дистилятора, з виробничим обладнанням: змішувачами, гомонізаторами, розливачами, воскоплавом, а також із лабораторним посудом: колбами, мірними стаканами, скляними паличками, чашкою Петрі.

Крім цього, як з’ясувалося, школярі виявилися неабиякими знавцями лікарських трав, які використовує «Vesna» у своєму виробництві, адже мали змогу не лише відчути їх на дотик, а й вдихнути п’янкий аромат окремих із них. 

Дуже сподобалося школярам знайомство із ефірними оліями, адже вони дізналися, для чого і звідки беруться ці ароматичні рідини.  Справжньою родзинкою екскурсії виявилося смакування м’ятною водичкою. Але найприємнішим було те, що найбільші знавці процесу виробництва серед дітей отримали в подарунок зразки косметики для своїх матусь, а також подарункові пакетики чаю зі свіжо вирощеними запашними травами! Уявляєте,  які п’янкі аромати сімейного чаювання наповнили бучанські оселі цього прохолодного осіннього вечора?!

Дуже віриться, що когось із дітей ця екскурсія надихне і він стане справжнім винахідником серед команди лабораторії рослинної косметики «Vesna»!

 Педагоги та керівництво школи дякують організаторам за чудову екскурсію!

Також читайте : Бучанський бренд “VESNA” у ТОП -100 бізнес-рейтингу