Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
23.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Марафон Еразмус+ Молодь» відбудеться у Бучі

1 хвилина на читання

Буча стала одним із шести міст України, в якому відбудеться «Марафон Еразмус+ Молодь». Для місцевої молоді організують семінар-тренінг «Міст до молодіжних можливостей», на якому ви дізнаєтеся все про участь у програмах Еразмус+.

Мета Марафону — познайомити молодих людей із можливостями програм ЄС: міжнародними тренінговими курсами, молодіжними обмінами, волонтерством, обмінятися передовим досвідом у молодіжній роботі та побудувати партнерську мережу.

Загалом, Марафон охопить шість міст України, де проведуть шість цікавих і корисних заходів про програми Erasmus+ Молодь і Європейський корпус солідарності.

Під час презентації в Бучі заплановано:

  • презентація можливостей програми Erasmus+ Молодь
  • виступи спікерів про досвід участі в програмах Erasmus+
  • хакатон «Переваги участі в програмах Erasmus+»

Спікери заходу:

  • Рудницька Аліна
  • Олена Рожанська
  • Діана Прідьма

Запрошуємо на  «Марафон Еразмус+ Молодь» місцеві медіа, активну молодь, представників громадських організацій, колишніх випускників програм Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності.

Місце проведення: Бучанський центр позашкільної роботи; вулиця Антонія Михайловського, 54, Буча, Київська обл.

Дата та початок заходу: 25 вересня 11:00

Важливо! Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог, тож не забудьте надягнути медичну маску чи респіратор.

«Марафон Еразмус+ Молодь» в Бучі організовує Інформаційний центр Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні у партнерстві з Національним Erasmus+ офісом в Україні та  Громадською організацією «Міст змін».

Довідково: Erasmus+ та Європейський корпус солідарності — це програми ЄС, завдяки яким українська молодь разом із ровесниками з усієї Європи може взяти участь у міжнародних обмінах, тренінгових курсах або поїхати волонтером за кордон. Інформаційний центр Erasmus+Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні надає консультації та підтримку організаціям в Україні, сприяє поширенню кращих практик та налагодженню співпраці у реалізації проектів в рамках молодіжних програм ЄС.