Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Квіти, подарунки, слова вдячності – у День Ворзеля (ФОТО)

1 хвилина на читання

Жителі Ворзеля долучилися до святкування зібравшись дружньою сім’єю, щоб вшанувати своє селище та разом відсвяткувати 121 день народження.

З найтеплішими словами вітань до громади звернувся Бучанський міський голова Анатолій Федорук. У своєму виступі він подякував усім ворзелянам за їхню працю на благо розвитку свого селища і громади та побажав процвітання, розвитку, добра і достатку у кожну оселю. А також, запевнив, що Бучанська міська рада буде і надалі спільно із селищем  співпрацювати по вирішенню усіх питань.

Відтак він передав слово старості Ворзелю Андрію Липовецькому.

«Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього», – побажав Андрій Микитович.

В урочистостях взяли участь старости інших населених пунктів Бучанської громади. Вони привітали мешканців селища зі святом, побажавши всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, а населеному пунктові – процвітання.

До слова запросили гостя свята з Франції, праправнука Наталії Уварової  (яка походить із знаменитого своєю благодійністю роду Терещенків) – Ігора Уваров.

«Я завжди дуже радий бути у Ворзелі, бути разом з вами. Багато людей живуть і працюють у цьому селищі і зробили велику роботу для збереження будинку моєї прапрабабусі. Я дуже вдячний за те, що дуже багато праці вкладено у це місце і я вважаю, що Наталія Уварова була би дуже рада, побачити, що це місце ще досі живе. Дякую вам за це.»

Сказати, що свято було щедрим на подарунки та подяки жителям селища – не сказати нічого. Для початку відзначили тих, хто відстоював і відстоює незалежність нашої країни на її сході – учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Вітали тих, хто своєю працею допомагає розвитку селища: освітян, кухарів, підприємців, вихователів та багатьої інших місцевих жителів.

Разом з депутатами Бучанської міської ради Ларисою Федорук, Людмилою Риженко та старостою старостинського округа Анатолій Федорук вручив подяки Почесним громадянам Ворзеля.

На цьому святі ряди Почесних громадян Ворзеля поповнилися: В’ячеслав Білостоцький отримав почесну відзнаку з рук Бучанського міського голови.

  Відзначили й подружні парі, що стали на рушничок спільного сімейного життя  50 років тому, і ті, хто пішов до шлюбу цього року і навіть тих, хто одружився саме сьогодні.

Вітали новоспечених матусь та мам багатодітних родин.

Згадали і тих, хто віддав своє життя за наше мирне небо, привітавши зі святом членів родин загиблих.

Вся вітально-концертна програма тривала кілька годин.

Мистецьким дарунком до свята став концерт за участю місцевих артистів «Ворзель має таланти».

В ході святкування усі бажаючі смакували смачну гречану кашу з м’ясом , ну і звичайно, отримували гарний настрій та позитивні емоції.

Для дітей програма була теж дуже насичена: атракціони, солодка вата, майстер – класи з гончарства, ігри, аквагрим та конкурси. На алеях парку було дуже гамірно разом з «Музикашками – Барабашками».

Після урочистої програми гучними оплесками усі присутні вітали виступ харизматичного баяніста Володимира Войцеховського, який подарував свої пісні та неймовірний заряд енергії слухачам.

І далі на всіх чекали хедлайнери свята – Lords of the Sound зі своєю новою програмою українських хітів. Сильний вокал, професійний звук та симфонічний оркестр – що може бути краще? І наостанок – святкова дискотека.

Під час свята радість переповнювала кожного, хто завітав цієї сонячної але прохолодної днини до Ворзеля.

Зі святом всіх!

Читайте : Почесний громадянин Ворзеля – В’ячеслав Білостоцький та У Ворзелі бігли заради порятунку тварин