Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«SHENYA»: відпочинок на природі із повним комфортом (ФОТО)

1 хвилина на читання

На теренах Бучанського району є чимало цікавих місць, та сьогодні ми хочемо вас познайомити із чудовим заміським комплексом ЕКО-відпочинку «SHENYA», що знаходиться в селі Микуличі.

На великій зеленій галявині неподалік природного озера тут розмістилося чотири дерев’яних будиночки і п’ять альтанок. Бажаєте – відпочивайте від міської метушні родиною, хочете – приїздіть з коханими чи-то компанією. Тут можна провести чудовий вечір біля озера, приготувати на мангалі розкішний шашлик, або в тиші посидіти на березі водойми.

Незабутні вихідні, а то й тиждень,  ви проведете у затишному екобудиночку, там є все необхідне для комфортного відпочинку.

До речі, ваші діти теж знайдуть собі цікаве заняття, адже на території є захопливий дитячий майданчик для активного дозвілля.

Як повідомляють у комплексі ЕКО-відпочинку «SHENYA», кожна альтанка вміщує до 15 людей, поруч мангал. А затишні будинки повністю облаштовані, за бажання можна готувати, адже є сучасна, обладнана всім необхідним кухня. Поруч з дерев’яними помешканнями – тераса і власний мангал.

Лише уявіть себе на шезлонгу, запах зеленої трави і дерев, світить лагідне сонце, а від озера віє прохолодою. Від майже готового шашлику – запаморочливий аромат,  дітям –  весело, вони в захваті  від ігрового майданчика. Це ж райська місцина! Кілька днів такого відпочинку, і можна знову «перевертати гори».

Для повного релаксу вам можуть затопити баню на дровах, і ви обов’язково зрозумієте – життя прекрасне!

Для інформації:

  • Два будинки з каміном – для компанії з шести людей
  • Один будинок – для чотирьох людей; один – для двох людей.
  • Крім того, у комплексі «SHENYA» можна організувати урочистості, званий обід або вечерю. Адже він має два великих банкетних зали на 25-50  гостей.

Останній нюанс. Від Варшавського шосе до комплексу ЕКО-відпочинку їхати недалеко, однак автомобілів, що мчать трасою,  тут не чуте. Лише природа і ви.

«SHENYA»: відпочинок на природі із повним комфортом (ФОТО)

Нагадаємо, Афіша Ворзель: “Львівський шлягер” | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)