Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Новий автомобіль для медпослуг у Бучанській громаді (ФОТО, ВІДЕО)

1 хвилина на читання

Напередодні професійного свята у громаді привітали медичних працівників. У літньому театрі міського парку відбулися урочисті нагородження і вітання всіх причетних до складної та такої надважливої медичної діяльності. Подяки Бучанського міського голови Анатолія Федорука під оплески колег і гостей отримали лікарі і медсестри, фельдшери і керівники закладів, лаборанти і водії швидких.

– Рятувати людські життя можна тільки за покликанням, – вітаючи від імені депутатського корпусу, підкреслив секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський. – Бажаю вашим сім’ям миру, злагоди і підтримки, адже ваша діяльність – це ненормований робочий день і складний графік. Міська влада завжди підтримувала, підтримує і буде підтримувати медичну галузь. І ми підготували подарунок – новий автомобіль для сімейних лікарів, який ще більше наблизить послуги для населення і зробить так, щоб сімейний лікар міг швидко дістатися в будь-який куточок нашої громади.

Головний лікар Бучанського центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Джам, приймаючи ключі від нового службового авто, щиро подякувала за піклування про медиків і їх пацієнтів, і відразу повідомила, що транспорт буде обслуговувати в першу чергу Ворзель і Мироцьке.

Від імені Бучанського міського голови його заступник Сергій Шепетько відмітив, що у нашій громаді надзвичайно потужні, професійні медичні колективи:

– Ви щоденно, щохвилинно на зв’язку і робите все можливе для того, щоб кожен житель громади був максимально захищений і здоровий. Щиро вам вдячні за кропітку і тяжку працю. Безумовно, за рахунок міського і державного бюджетів ми робимо все можливе, щоб заклади охорони здоров’я розвивалися, а кожен лікар надав якісну медпослугу.

Сергій Анатолійович повідомив, що невдовзі розпочнуться ремонтні роботи амбулаторії у Ворзелі, а також будівництво сучасної будівлі для Бучанського консультативно-діагностичного центру.

Медики теж підготували свої подарунки: лікарі виконали пісню, а працівники центру ПМСД виконали креативний сучасний танець-розповідь про боротьбу вакцини із коронавірусом. Зал був у захваті!

Родзинкою урочистого дійства став виступ веселого, запального колективу – «Лісапетного батальйону».