Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вітання бучанських медиків нардепом і районною радою (ФОТО, ВІДЕО)

1 хвилина на читання

На урочистості з нагоди професійного свята у Бучанський парк долучилася народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк, яка поспішила до Бучі відразу після засідання комісії.

У вітальному слові Ольга Михайлівна розповіла, що розуміє, на скільки важка робота медиків, адже її мама має такий фах:

– Медик – це свята людина. Я знаю, у яких умовах вам доводиться працювати, як вам неспокійно, як боляче, як ви через себе все сприймаєте. Тим паче, в контексті пандемії ви справжні воїни! Низький вам уклін за вашу працю.

Нардепка розповіла, що зі своєї командою намагається все зробити, щоб поліпшити умови праці співробітників медгалузі. І вже подали законопроєкт про уповноваженого з медичних питань Уряду, для того, щоб був медіатор і арбітр за тими питаннями, у яких держава не до кінця виконує свої повноваження.

Ольга Василевська-Смаглюк також розповіла про впроваджений у Бучі проєкт  – безкоштовна мобільна служба з паліативної допомоги.

Нардепка вручила нагороди Верховної ради України самим гідним медичним працівникам громади.

Також на свято завітав заступник голови Бучанської районної ради Максим Петльований, який пообіцяв всебічну підтримку медгалузі, вручив відзнаки і побажав лікарям, медсестрам, фельдшерам – всім, хто віддає своє життя на порятунок людей, міцного здоров’я, розуміння, підтримки і всього найкращого.

Вчора у літньому театрі Бучанського міського парку привітали медичних працівників громади, а також вручили подарунки, серед яких Новий автомобіль для медпослуг у Бучанській громаді (ФОТО, ВІДЕО) | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)

Репортаж святкування від журналістів БУЧАnews

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини