Травень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Останній дзвоник -у школах населених пунктів громади (ФОТО)

1 хвилина на читання

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Це свято є довгоочікуваним та радісним для багатьох, адже попереду весела пора канікул, під час яких можна  забути про уроки, домашні завдання  та навчальні обов’язків.  Проте в ці радісні моменти часто закрадається сум прощання та жаль розлуки.

Хвилюючим це свято є для вчителів – бо це частина їхньої праці, любові, душі. Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки у всіх школах Бучанської громади.

Щирі слова побажань лунали цього дня як від педагогів Синяківського хіміко-технологічного ліцей-ЗЗСО №15. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали вихованці ліцею всіх присутніх.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця вихованців . Навчання закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

 Відзначати завершення навчального року — це добра традиція і у Луб’янській школі №7. Це свято об’єднало всіх і подарувало усмішки, гарний настрій та світлі надії.

Присутні змогли насолодитися чудовою концертною програмою за участі вихованців закладу. А завершували дійство традиційним останнім дзвоником. У добру путь, випускники!

У невимушеній атмосфері пройшло свято останнього дзвоника для дітей та вчителів Бабинецької школи № 13. Яскраво вдягнуті діти раділи канікулам, а випускники сумували за школою. Попереду їх чекає доросле життя та багато гарних подій. Бажаємо вам успіхів!

 Незвичайний день відбувся у Блиставицькій школі № 6. Тому завдання було – провести його активно, весело. Діткам в цьому допомагали класні керівники.

“Чому саме квест, тому що це цікава, пізнавальна та спортивна гра. І ми знаємо що під час проходження квеста ми з вами повинні щось відшукати”, – зазначили у школі.
Саме той випадок, коли клопіт точно вартує очікуваного результату!