Травень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Астрологічний гороскоп на 3-9 травня 2021 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Зірки говорять, що ви самі точно не знаєте, чого хочете. Не сумнівайтеся в поставлених цілях, інакше досягти їх буде непросто. Аналізуйте свої помилки і йдіть вперед. В особистому житті можливі розчарування і обман. Але не варто втрачати віри в себе. Постарайтеся приділити достатньо уваги своїм родичам, в іншому випадку в сім`ї можливий розлад.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Настає сприятливий тиждень для відновлення форми і внутрішньої гармонії. Не варто лякатися несподіванок – навіть якщо станеться щось незаплановане, все завершиться благополучно. У середу є шанс отримати підвищення або просто порадувати всіх, в тому числі і себе, високими професійними досягненнями. У четвер хтось вам зашкодить, порушивши ваші плани. Постарайтеся не мстити: адже вже в п`ятницю все складеться на вашу користь.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Ви будете в центрі яскравих і цікавих подій. Успіх у професійній сфері принесе вам прибуток і відчуття стабільності. Ситуація складається на вашу користь, навіть без особливих зусиль з вашого боку. Особисте життя теж порадує. Вас чекає романтика, любов, ніжні визнання і пропозиції руки і серця.

РАК (22.06 – 23.07)

На цьому тижні будьте особливо уважні до нової інформації і нових людей. Вівторок – вдалий день для обмірковування новаторських ідей, хоча для цього знадобиться усамітнення, а з ним можуть виникнути проблеми. Вас можуть відвідати незвані гості, постарайтеся проявити щедрість і привітність. У п`ятницю не варто приймати поспішних рішень, небажано різко щось змінювати у своєму житті. Вихідні проведіть з коханими людьми.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Якщо стримаєте свої амбіції, зможете досягти небувалих успіхів у справах. Прості рішення дозволять добитися більшого, ніж складні комбінації і інтриги. Бажано розібратися з усіма накопиченими справами і недоробками. Взагалі приведіть в порядок все старе. Постарайтеся позбутися поганих помислів, негативних думок про людей і ситуації, будьте добрішими і терплячими. Саме час подумати про відпустку.

ДІВА (24.08 – 23.09)

На роботі будьте щедрі з колегами. Бажання поділитися накопиченим професійним досвідом підвищить ваш авторитет. В середині тижня зростає ризик не розібратися в проблемах і прийняти поспішне рішення. У суботу незначна помилка може викликати цілий обвал неприємних наслідків. У неділю у вас з`явиться можливість підвищити самооцінку, не докладаючи до цього ніяких особливих зусиль.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Цей тиждень буде насиченим і цікавим. Можлива довгоочікувана подорож з коханою людиною або разом з друзями, виконання давніх бажань і задумів. Вас охоплює кругообіг чудових і різноманітних подій, у вас може виникати тільки одна проблема – як все встигнути і нікуди не запізнитися. На роботі бажано стримати свої амбіції, почекати з проявом ініціативи, зараз для цього не найкращий час.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Цього тижня у вас з`явиться маса блискучих можливостей, ви добре заробите і підвищите свій авторитет в професійній сфері. В особистому житті не варто довго роздумувати і сумніватися, слухайте своє серце, воно знає всі відповіді. Довіртеся коханій людині, це шлях до гармонійних відносин.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Цей тиждень може виявитися досить плідним, ви зумієте переробити масу справ і отримати прибуток. Тільки не створюйте собі зайвих проблем прагненням все тримати під невсипущим контролем. Не виходьте за свою зону відповідальності. У четвер вас може порадувати нова інформація. У вихідні дні поруч з вами можуть з`явитися люди з вашого минулого, які відкриють перед вами нові перспективи.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Цього тижня ви почнете наполегливо дертися на чергову кар`єрну вершину, звідки вам привітно усміхається пані Фортуна. У середу ваша працездатність буде явно підвищеною. Ви можете встигнути практично все, що запланували, і навіть трохи більше. Однак не можна весь час працювати, пам`ятайте, що активний відпочинок – чудовий засіб, що дозволяє накопичити сили і сконцентруватися на майбутніх звершеннях.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Цього тижня не варто квапити події і поспішати з висновками. Люди змінюються, так що вчорашній суперник може стати партнером і другом. У четвер дипломатичність і вміння спілкуватися з колегами обіцяє принести вам розташування начальства. В довгі вихідні варто поїхати подалі від будинку і побачити нові місця.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Наступний тиждень обіцяє прекрасні результати в самих різних сферах вашого життя. Тільки не потрібно проявляти зайву активність і ініціативу і тягнути ковдру на себе. У середу ризикніть почати нову справу, навіть якщо ви не впевнені в успіху ваших ідей. Варто поділитися своїми планами з колегами та близькими людьми, ваші дії зустрінуть схвалення і розуміння. У неділю безжально звільняйтеся від старого і непотрібного, займіться створенням чогось нового.