Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Валентина Кравчук із радістю ділиться своїми знаннями з учнями (ФОТО)

1 хвилина на читання

Ще в школі Валентина Кравчук була впевнена, що стане вчителем. А ось надихнула на вибір професії  вчителька географії Катерина Василівна Бозняк, чудовий фахівець своєї справи. Учениці Валі предмет надзвичайно подобався, тож вона його гарно знала, брала участь в олімпіадах та інших тематичних заходах.

Валентина Вікторівна зараз вчиться на 4 курсі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди» і працює у школі. До речі, завжди отримувала підвищену стипендію, а на третьому курсі навіть була стипендіатом Президента України, однією із трьох кандидатур на Київщині.

19 листопада, молода вчителька відзначила річницю своєї роботи у  НВК № 2. Спочатку була педагогом-організатором, а від березня викладає географію і біологію, та є класним керівником.

Маю класне керівництво п’ятого класу – 26 гарних розумних діток, – розповідає Валентина Кравчук. – Дуже вдячна дирекції і колегам закладу, вони завжди підтримають, підкажуть. Мені дуже пощастило.

Задоволений роботою вчитель із радістю ділиться своїми знаннями з учнями, знаходить цікаві факти, вигадує захопливі предметні заходи, вікторини, відтак і діткам приємніше навчатися. Адже то вони у брейнринг грають, то макет Землі готують. А за цими розвагами легко вивчають нашу планету, країни та міста.

На географії діти вивчають кожну країну, її столицю, побут, культуру, рослинність, тощо, і стають не просто освіченими людьми, а дізнаються багато корисної та цікавої інформації про те, що їх оточує, – підкреслює важливість свого предмету вчителька географії. – Це наше життя!

Газета “Бучанські новини” № 48, 2020

Нагадаємо, БН розповідали про молодого педагога Бучанської школи №2 Руслану Ліпич, яка сама родом із Волинської області та вже встигла закохатися в Бучу та її маленьких мешканців.