Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Галя Балувана» – смачна та корисна їжа без турбот!

1 хвилина на читання

Магазин домашніх напівфабрикатів стане у пригоді кожному, хто захоче поласувати чимось смачненьким і зовсім не матиме ні часу, ні бажання поратися на кухні! Дозвольте собі відпочити, смакуючи справжньою домашньою їжею «Галі Балуваної», що розташовується за адресою: м. Буча, вул. Героїв Майдану, 11, в торговому центрі Prestige Center!

Особливості закладу

На запитання, чим ця мережа відрізняється від подібних магазинів-конкурентів, власниця Катерина Масюк відповіла з гордістю:

– Багато людей звикли думати, що напівфабрикати, це щось не дуже їстівне і не корисне. Однак я з впевненістю можу сказати, що наші напівфабрикати – це домашня, смачна, без шкідливих домішок їжа. Ми в жодному разі не використовуємо підсилювачів смаку, а готуємо тільки зі свіжих та якісних інгредієнтів. М’ясо та фарш ми не заморожуємо, а використовуємо тільки охолоджене. Ціни в нас демократичні, і я сподіваюся, що наші клієнти задоволені, – каже пані Катерина.

Власниця запевняє, що вони дуже цінують кожного відвідувача чи покупця, тому дотримуються високих стандартів якості продукції, лояльно ставляться до своїх клієнтів та завжди намагаються прислухатися до порад і бажань кожного поціновувача смачної домашньої їжі.

ІСТОРІЯ

Національна мережа «Галя Балувана» родом із Луцька. Магазин-виробництво в місті Буча відкрило подружжя Катерина Масюк та Валентин Толченов. Катерина багато часу присвятила навчанню кулінарного мистецтва та завжди мріяла про власну справу, пов’язану з їжею. І ось мрія здійснилася. Пані Катерина дуже радіє цьому та дякує своєму чоловікові за підтримку та натхнення, адже до цього відповідального кроку підштовхнув її саме він. До слова, дітище подружжя вже потішило пару, отримавши почесну нагороду. Зокрема ТзОВ «Готуємо по-домашньому» Бренд «Галя Балувана» отримала диплом лауреата національної премії Гран-прі «Вища Проба» на Міжнародній іміджевій програмі «Лідери ХХІ століття» за виробництво високоякісних продуктів харчування.

Завітавши до магазину, вас одразу приємно здивує інтер’єр закладу – скляна вітрина, через яку видно кухню, на якій готують смакоту по-домашньому. Асортимент магазину теж задовольнить вподобання найвибагливішого гурмана, адже має понад 60 позицій виробів – вареники, пельмені, млинці, голубці, зрази, сирники та багато іншого смачненького. Кожна страва представлена з кількома варіантами начинки: солоні та солодкі, рибні, м’ясні та фруктові.

Катерина Масюк з радістю розповіла про особливості свого магазину кореспондентам «БН»:

– Усі процеси, які відбуваються у нас в цеху, можна побачити за склом. Тобто у нас відкрите виробництво. Кожен відвідувач нашого закладу може спостерігати, як готується його улюблена страва. Колектив у нас дружний, в цеху працюють пані, які з душею виконують свою роботу, бо дуже люблять кулінарну справу, – натхненно розповідає директор фірми.

Суворе дотримання санітарних норм та карантинних правил

Усі працівники магазину мають санітарну книжку та без проходження медичної комісії не допускаються до роботи. Також персонал щодня проходить обстеження: працівники магазину проходять скринінг температури та в обов’язковому порядку проводиться огляд шкірного покриву кожного з персоналу. У разі виявлення будь-яких недоліків, зокрема, висипи, поранення чи порізи на пальцях, руках, за словами пані Катерини, цей працівник не допускається до роботи.

У магазині суворо дотримуються санітарних норм з виробництва їжі та карантинних правил, що пов’язані з протидією поширенню COVID-19. Персонал використовує маски та працює в нітрилових рукавичках, які постійно змінює, відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України. А також часто миє руки з милом, обробляє спиртовмісним антисептиком та користується паперовими рушниками. Директор магазину розповіла, що у закладі дотримуються карантинних правил та не допускають скупчення покупців. Хочеться відмітити, що тут обслуговують клієнтів з усмішкою та виключно українською мовою.

Катерина Масюк розповіла, що згідно з правилами франшизи, вони не можуть робити покупцям знижки, чи організовувати відповідні акції. Тому придумали власний спосіб радувати своїх клієнтів. Влаштовують спеціальні дні чи тижні, у які до кожного придбаного товару дарують заправку чи соус. І, звісно, найменші відвідувачі теж не залишаються без уваги – отримують солодкий смаколик!

Дякуємо пані Катерині за детальну розповідь та бажаємо нових ідей і швидке їх втілення! А самі обов’язково завітаємо за покупками в цей чудовий магазин і вам радимо!

Тетяна Домарєва, «Бучанські новини» № 6, 2021