Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Валентинів день у Бучанському ДРАЦСі

У Бучанському РАЦСі в День святого Валентина подано 14 заяв та зареєстрували шлюб чотири пари. Молодята побралися в рамках спеціальної акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом 2021», яку цього року перший раз проводять у Бучі.

За статистикою саме у День закоханих в Україні шлюбів укладається на чверть більше, ніж у звичайні дні.

Артем та Дар’я розповіли, що цю дату обрали не випадково. Вони давно знайомі і крок на весільний рушник роблять виважено. Молодята вважають, що їхнє спільне подружнє життя буде довгим та щасливим. Адже за прикметою, шлюб створений саме у цей день чекає успіх!

Спеціально до стильного приміщення зали дівчина і сукню підібрала – в колір. На урочистості запросили найрідніших. Вечірку святкуватимуть також у вузькому, сімейному колі.

Для того, щоб парам, які реєструватимуть шлюб саме в День святого Валентина, 14 лютого запам’яталося особливо, працівники Бучанського РАЦСу  в стилі свята облаштували фотозону .

Щоб асоціювалося з Днем всіх закоханих, сприяло гарному настрою та надихало на кохання, –  каже начальниця Бучанського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Маргарита Дитиненко.

Вірити чи ні в «особливість» якогось дня – справа особиста, але в усі роки головними в сімейному щасті залишаються кохання, довіра, повага, взаєморозуміння.

Колектив відділу щиро вітає наречених. Бажаємо любові, розуміння, ніжності, романтики! Даруйте любов і отримуйте. З Днем Закоханих!”, – вітала усіх присутніх Маргарита Дитиненко.

А ми бажаємо, щоб наступного року романтичних пар, що бажають одружитися у День закоханих, стало ще більше.