Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Зимові розваги у міському парку

1 хвилина на читання

Бучанський міський парк – гарне місце для відпочинку у будь-яку пору року. У хоч вихідного дня ми зустріли там чимало відвідувачів, велика територія, безліч алей та зональна роздільність місцевості дозволяє кожному відвідувачу отримати саме той відпочинок, який він потребує.

Активні розваги

Сніг, що рясно засипав усе навкруги, дозволив повернутися до улюблених занять любителям зимових видів спорту. Ми зустріли лижників, а також фігуристів-новачків. А найбільше було поцінувачів санчат. Сміх, гомін, швидкість, різнокольорові санки, льодянки, санчата-нарти, хлопчаки і дівчата від малечі до юні, а з ними і дорослі – все перемішалося на паркових силах. А головне, там був веселий, бадьорий, здоровий дух, який охопив всіх відпочиваючих: і тих, хто відчайдушно «летів» з гори, і тих, хто спостерігав за цією радістю життя.

Релакс між деревами

Зима-творець  додала парку свого шарму, й прогулянка затишними алеями між деревами у сніжних шапках допомагає відпочити, перезагрутися і з радістю зустріти новий робочий тиждень. При нагоді хочемо подякувати працівникам «Бучазеленбуду» за комфортні розчищені доріжки й незайману природу поруч. Побачене навкруги надихає і заспокоює, допомагає знайти рівновагу і викликає щиру посмішку. Бучанський парк, ми тебе щиро любимо!