Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Астрологічний гороскоп на 21-27 грудня 2020 року

1 хвилина на читання
Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04).

Використовуйте шанс завершити всі справи і проекти в цьому році. Варто прикласти зусилля, це буде сприяти позитивним змінам у вашій кар`єрі, навіть якщо на перший погляд вони будуть здаватися незначними. В особистому житті намагайтеся зберігати спокій і терпіння, навіть якщо щось піде не так, як вам би хотілося. Не забувайте про накопичені домашні справи і проблеми, постарайтеся розібратися з ними і прикрасити квартиру до свят.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05).

На цьому тижні пані Фортуна може бути прихильною в сфері спілкування з новими людьми і у взаєморозумінні з колегами. Не дозволяйте себе експлуатувати, але і не ховайте свої здібності, проявляйте їх в повній мірі. Менше вірте в обіцянки, і об`єктивно розраховуйте свої сили і можливості. Варто завершувати справи, що нагромадилися, виправляти помилки, поки не пізно. В особистому житті не біжіть за журавлем в небі, він може виявитися не тим, чим здається здалеку.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06).

Бажано зараз не долати бурхливі пороги, а спокійно плисти по річці, або бути в тихій заводі – в суспільстві коханої людини. Ви допоможете один одному вирішити проблеми, які давно вас турбували. Вас чекають справжні чудеса. На роботі все теж складається найкращим чином, вас цінують, можна очікувати премію. У п`ятницю несподівані гості принесуть клопоти, але при цьому доставлять вам чимало задоволення. У вихідні будуть вдалими покупки до свята.

РАК (22.06 – 23.07).

На цьому тижні вам доведеться багато уваги приділяти оточуючим вас людям. Якщо вам захочеться випробувати гострі відчуття, доведеться почекати, яскраві враження залиште для свят. Цікаві ініціативи і пропозиції можуть надійти від партнерів по бізнесу. У вівторок добре будувати плани на найближче майбутнє. У суботу варто зайнятися прикрасою свого будинку до Нового року.

ЛЕВ (24.07 – 23.08).

Ви зараз в центрі уваги, сповнені сил і енергії. Однак справи чомусь складаються не кращим чином. Не намагайтеся виправити ситуацію, що склалася, а спробуйте витягти корисний урок і чекайте змін. Задумане вдасться втілити в життя, якщо ви перетворите своє обурення в ділову активність. Невдачі – наслідок ваших спроб вийти на новий рівень життя, це нормально і означає, що ви поступово просувається в потрібному напрямку. У вихідні навряд чи вийде розслабитися. Краще влаштувати генеральне прибирання перед святами.

ДІВА (24.08 – 23.09).

Тиждень обіцяє бути досить активним і напруженим. Зате при бажанні, скориставшись обставинами, буде шанс багато досягти. Вам знадобляться такі якості, як дипломатичність і вміння домовлятися. Робочі будні, в цілому, обіцяють бути спокійними, що дозволить вам трохи розслабитися. Проявляйте наполегливість, прямо заявіть своїм близьким, як хочете відзначити Новий рік і що отримати в подарунок. Складіть план, як провести зимові канікули.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10).

Незважаючи на труднощі і перешкоди ваші справи йдуть в гору. Схоже, неприємності тільки для того і існують, щоб успіх виявився бажанішим. Це стосується і роботи і особистого життя. Зробіть висновки з власних помилок і йдіть вперед, до бажаної мети. Важливо зберегти гідність і самовладання навіть в стресових ситуаціях. Вихідні присвятіть підготовці до свята.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11).

Залиште всі свої страхи і побоювання позаду, зберіться з силами і думками і – вперед. Вас чекає новий рівень. Саме зараз ви можете змінити своє життя і знайти своє щастя. Просто дозвольте собі більше, прислухайтеся до своїх бажань, не придушуйте їх, а реалізуйте. Ви кохаєте і кохані. Дозвольте собі повірити в це. Ви не розчаруєтеся. Почуття взаємні і сильні. Тиждень принесе в ваш будинок і в ваше серце спокій і радість.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12).

Ви зуміли подолати труднощі і в передсвятковий тиждень можете спокійно спочивати на лаврах. Постарайтеся продумати веселе новорічне свято. Але не тягніть все на собі. Розподіліть, хто що готує і купує. Нехай ваш будинок буде сповнений гостей. Ви зараз дуже товариські і позитивні. Вас не втомлять шум і суєта.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01).

Цей тиждень готує вам зустрічі з людьми, важливими для вас в професійному плані. Не всі вони принесуть вам задоволення, але намагайтеся поводитися коректно в будь-якій ситуації. Середа і п`ятниця – вельми складні і неоднозначні дні, так як в гонитві за задоволенням своєю примхою ви ризикуєте більше втратити, ніж придбати. Не розповідайте про себе багато, адже, якщо відкриється ваш секрет, краще від цього не буде нікому. Тому ретельно обмірковуйте кожне своє слово і дію. У вихідні варто купити подарунки родичам.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02).

На цьому тижні досить важко буде обговорювати питання взаємодії з діловими партнерами, так як з вашого або з іншого боку може проявитися яскраве прагнення до домінування. Постарайтеся знайти компроміс. У суботу не варто займатися тим, чим займатися не хочеться. Події тижня дозволять по-новому оцінити багато ваших позиції в особистих справах. У неділю не варто довіряти імпульсивним бажанням і витрачати надто багато на подарунки.

РИБИ (20.02 – 20.03).

На цьому тижні у вас з`явитися можливість зробити багато добрих і корисних справ. При бажанні і зосередженості на головних питаннях, ви можете досягти високих результатів на роботі і реалізувати все намічене. Найнефективним днем загрожує виявитися понеділок, коли не варто починати нічого нового і бажано дотримуватися у всьому обережність. У вихідні незапланована зустріч відкриє перед вами нові перспективи і горизонти.