Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Відзнаки і нагороди Захисникам

1 хвилина на читання

Напередодні Дня збройних сил України та Міжнародного дня волонтера  у Бучанській міській раді привітали учасників бойових дій, військових, ветеранів, учасників АТО/ООС – всіх тих, хто захищає наше мирне небо і цілісність держави зі зброєю у руках. А також волонтерів, чия допомога і підтримка надважлива для наших захисників. Окремі слова вдячності та гордості за рідних звучали на адресу родин, які втратили у війні на Сході держави своїх близьких.

Наші українські військові є нашою гордістю, нашою честю і славою, – вітаючи присутніх, підкреслив секретар міської ради Тараса Шаправський. – Завдяки Збройним силам України у наших домівках панує спокій, мир і злагода, а діти мають впевненість у завтрашньому дні. Величезна подяка всім вам, а особливо родинам загиблих, які заплатили надто високу ціну за нашу свободу.

Вітальні слова звучали від військового комісара Володимира Кондратенко, заступника міського голови Сергія Шепетько, військового капелана Анатолія Кушнірчука.

Голова Ради учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, радник голови КОДА Віталій Баранов висловив щире вітання волонтерам, й додав, що лише завдяки їм воїни вистояли у 2014 році та зупинили ворога.

Також вітаю тих, хто боронив, боронить і буде боронити нашу Неньку-Україну, незважаючи ні на що, вони захищають нас і дають змогу жити у мирі, – зазначив Віталій Баранов. – Подяка людям, які виховали хлопців-патріотів, що захищають рідну землю, й низький уклін родинам, рідні яких залишилися на полі бою.

Були вручені подяки Бучанського міського голови Анатолія Федорука, нагрудний знак Міністерства оборони «Знак пошани» та подяки відомства, ордени «Бойовий волонтер», медалі «Почесна відзнака», почесні відзнаки «За волонтерську діяльність», «За благодійну діяльність», почесний знак «Патріот України».

Члени ГО «Бучанська варта» отримали подяку від командира бойового корабля.

Щира вдячність вам! Слава Героям!