Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

На свята діти матимуть подарунки!

1 хвилина на читання

Новорічні свята наближаються, та у зв’язку із зростанням випадків зараження на коронавірусну хворобу ніхто не береться стверджувати, чи відбудуться звичні нам святкові заходи біля ялинки.

На Київській площі вже добудовують ковзанку, облаштовують атракціони, чекаємо зелену красуню та інші яскраві святкові локації. А от чи будуть дитячі розважальні руханки та концерти, покаже час.

Та вже відомо, що стовідсотково будуть традиційні подарунки (понад 4 500 солодких подарунків) та квитки на атракціони (понад 4000) для діток, що опинилися у складних життєвих обставинах.

«На сьогоднішній день, розглядаємо різноманітні варіанти підготовки та проведення заходів з нагоди новорічних та різдвяних свят на випадок погіршення ситуації із захворюваністю, в тому числі й можливе посилення карантинних обмежень, що матиме наслідком проведення в інший спосіб запланованих заходів для стримування поширення хвороби», – повідомив заступник Бучанського міського голови Анатолій Шепетько.

Але відразу запевнив:

«Відповідно до комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» Бучанської міської об’єднаної територіальної громади плануємо провести закупівлю подарунків і квитків для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей загиблих учасників АТО/ООС, дітей з багатодітних сімей, дітей з інвалідністю, дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю, дітей із малозабезпечених сімей.

Носимо маски, тримаємо дистанцію, при необхідності залишаємося на самоізоляції. Бережімо себе і чекаємо веселих свят!