Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Школа Гаврилівки: “Діти це найдорожче, що у нас є”

Немає нічого дорожче, краще і бажанішим в цьому світі, ніж наші діти. Вони приносять в наше життя радість, щастя,  гармонію.  Діти вчать нас життєвої мудрості, дарують нам сенс у житті, живлять нас силою і енергією. Діти ніколи не припиняють бути цікавими, навіть коли самі стають дорослими, і постійно потребують любові і розуміння. Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку, особливо якщо порушуються права дітей, утискаються їхні інтереси і навіть завдається шкода здоров’ю.

Щорічно у листопаді в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, які спрямовані на підвищення рівня добробуту дітей, захисту їхніх прав, усвідомленості населення щодо наявних проблем.

Гаврилівська школа не залишилась осторонь і долучилися до відзначення Дня дитини.Гаврилівська школа не залишилась осторонь і долучилися до відзначення Дня дитини. У школі провели акцію “Моя долонька“, а учнівське самоврядування для учнів молодших класів організувало веселі перерви.

З великим задоволенням діти брали участь у акції та конкурсах.

Вітаємо дітей та всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі!

Нехай щасливі будуть всі діти на світі,

Сміються, співають, веселяться юрбою.

Нехай ласкаво сонечко в небі всім світить

І щастя крокує кулею земною.