Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Виховники зі всієї Київщини практикують «Школу Джури» у Пласті

1 хвилина на читання

«Київський обласний молодіжний центр» облради третє заняття семінару-тренінгу «Школа виховників Джур-3» Всеукраїнскої дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») організував у Пластовому вишкільному центрі, що у Бучі.

Джура не так давно увійшла у наше життя, але вже зайняла там гідне місце. Адже це цікаве і корисне дозвілля. Дітки, граючись, вчаться корисним і важливим речам: виживанню в лісі, топографії, спортивній стрільбі, домедичній допомозі, тактичній медицині, історії України. І все через гру з веселою завзятою компанією. Крім того, багато часу проводять на свіжому повітрі – займаються просто на подвір’ї чи у лісі. Це гарно проведений час із цікавими знаннями і здобутими у процесі навичками.

На заняттях у «Школі виховників Джур» 20 учасників з освітніх закладів Київської області практикуються у роботі із військово-патріотичного виховання.

Нам пощастило, адже серед учасників четверо педагогів із Бучанської ОТГ – виховники шкіл №№ 1, 3, 4 и Луб’янкської ЗЗСО, – зазначив Віталій Іносов, завідувач центру національно-патріотичного виховання і спортивної роботи відділу освіти Бучанської міської ради. – Вони отримають тут практичні навички, як покращити заняття з дітками, проводити їх у різних локаціях, організовувати змагання тощо.

– Ми будемо три дня інтенсивно працювати, – розповів Руслан Трегуб, начальник центру військово-патріотичного виховання м. Обухів. – Розкажемо, що таке гра Джура, її основи, як потрібно працювати з дітьми, що таке вправи на об’єднання. Будемо навчати наших учасників системної роботи із дітьми.