Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
17.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Чистка димоходів у Бучі

1 хвилина на читання

Якщо у вас приватний будинок з каміном або піччю, тоді для вас чистка димоходу – це не розкіш, а безпосередня необхідність. У ситуаціях, коли тривалий час не проводиться чистка димоходу каміна або іншого опалювального обладнання, погіршується тяга, а при тривалій експлуатації, підвищується шанс виникнення пожежі.

Якщо ви хочете уникнути неприємного сценарію, необхідний сажотрус в Бучі, який проведе чистку димоходів і печі із застосуванням спеціальних інструментів і засобів.

Коли потрібно замовляти сажотруса в Бучі?

Чистка грубки і димоходу необхідна в тому випадку, якщо:

  • в приміщенні з’явився запах гару, а в найбільш запущених випадках може з’являтися виражене задимлення. У цьому випадку рекомендується повністю відключити прилад для опалення та викликати фахівця;
  • істотно знизилася тяга димоходу, наприклад, почав гаснути котел або газова колонка, або виникають складнощі з розпалом каміна. Аналогічно рекомендується не продовжувати користуватися опалювальним устаткуванням, поки не буде проведена чистка твердопаливного котла;
  • протягом року не числи димохід і вирішили убезпечити себе, щоб не допускати сильного засмічення – це дозволить підтримувати димохід в робочому стані.

Незалежно від того, з якої причини була потрібна чистка груби, ні в якому разі не використовуйте опалювальну систему – це не тільки малоефективне, але також може бути небезпечним для життя. Рекомендується проводити планову чистку, щоб не допускати сильного засмічення.

Чистка димоходів в Бучі від компанії «Сажотрус – PRO»

Наша компанія пропонує професійні послуги з чищення димоходів в опалювальному обладнанні різного типу. Фахівець компанії, використовуючи спеціальні засоби і сажотрус в Бучі, зможе видалити абсолютно різні забруднення, гарантуючи повноцінне відведення продуктів горіння з приміщень, а також зможе провести поточні ремонтні роботи.

Проводимо чистку димоходів в приватних будинках, багатоквартирних будинках, торгових центрах, цехах і на об’єктах різного призначення і розміру.

Щоб замовити чистку димоходу, вам досить просто подзвонити або залишити заявку на сайті.

Менеджер компанії проконсультує по всіх питаннях. Ціна прочищення димоходу залежить безпосередньо від рівня забруднення та масштабів роботи. Для постійних клієнтів – знижки.