Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Твоє право» – це безкоштовний юридичний довідник

1 хвилина на читання

Система безоплатної правової допомоги велику увагу приділяє захисту прав ВПО, ветеранів, учасників бойових дій, постраждалих від гендерно обумовленого насильства й торгівлі людьми. Тому для цих категорій створений та успішно працює мобільний застосунок «Твоє право».

«Твоє право» – це безкоштовний, завжди актуальний, універсальний юридичний довідник. У ньому можна знайти правові консультації, зразки документів, посилання на чинне законодавство, електронні ресурси, контакти державних органів та громадських організацій.

Також за потреби застосунок з’єднає вас із гарячою лінією ГО “Донбас СОС”
Застосунок:

  • цілодобово доступний у вашому смартфоні
  • працює онлайн та офлайн
  • доступний українською й російською мовами
  • інформує вас про всі найважливіші новини через push-повідомлення
  • дозволяє зберігати вибрані статті в особистому кабінеті (функція «додати до обраного»)
  • має функцію поширення інформації через кнопку «поділитися інформацією»

Якщо ви читаєте цей допис з комп’ютера, то завантажте застосунок у телефон, зісканувавши ним QR-код з картинки. Якщо з телефона – то перейдіть за цим посиланням: https://bit.ly/3iorbkE

Робота застосунку забезпечується ГО «Донбас СОС» у партнерстві з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Детальніше про застосунок та про те, як захищає ці вразливі категорії система БПД, читайте на сайті: https://bit.ly/30GWJfG.

Донбасс SOS Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України ГО “Ла Страда-Україна” IOM Ukraine Юридична сотня