Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: “Щиро вітаю вас із Днем знань”

Шановні освітяни, учні та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

7658 учнів Бучанської громади із нетерпінням чекають першого вересня , коли у навчальних закладах пролунає перший дзвоник і покличе всіх за парти.

Навчальний рік буде не схожим на всі попередні: карантин вніс зміни у звичні навчальні плани. Але не лише цим він запам’ятається. Для майже 800 учнів та їхніх батьків, вчителів Бучанської Української гімназії та початкової школи №9 він розпочне відлік часу у новому освітньому закладі, що збудований за усіма сучасними стандартами.

У Бучанській громаді 32 класи зустрінуть 856 першокласників, 13 класів – 317 учнів – випускників.664 педагоги упродовж року знаходитимуть особливий підхід до кожного, аби наші діти ставали переможцями предметних олімпіад, підкорювали наукові вершини, захищаючи свої роботи на різноманітних конкурсах: щороку наша громада вітає і пишається талановитою молоддю, яка вчиться досягати результатів, не боїться труднощів і робить усе, щоб досягати мети.

«Того, хто бажає йти, доля веде, хто прагне злетіти – підхоплює…» Ці слова близько 300 років до нашої ери сказав грецький філософ Клеанфом. Тому ідіть, злітайте і досягайте намічених цілей.

Для цього влада докладає максимум зусиль, перетворюючи звичайні класи на сучасні лабораторії, кабінети із інтерактивною технікою, мультимедійними дошками і комп’ютерними класами.

Бучанська ОТГ перетворилася на будівельний майданчик: новий освітній заклад вже розпочинає роботу, триває добудова дитячого садочка, спорткомплексу, сучасного багатофункціонального майданчика у Луб’янці, не обійшлося і без поточних ремонтів .Днями розпочнуться будівельні роботи на території ЗОШ№1.

Система освіти у громаді значно змінилася:школи трансформувалися у нові українські – сучасні,з доступним та якісним навчанням. Ці зміни відкривають молоді нові перспективи. І робота над впровадженням нових стандартів у освіті триватиме і надалі. Саме це допоможе кожному учню розкрити свої таланти, досягнути висот та втілити мрії.

Найщиріші привітання з першим осіннім святом та вдячність педагогам та батькам – за професіоналізм, чуйність, вміння передати їм свої знання та досвід, підтримку і турботу!

Натхнення, мудрості й терпіння у вашій нелегкій справі!

Діти, вам – щасливого навчального року!

Бучанський міський голова Анатолій Федорук