Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Команда менеджерів Бучанської міської ОТГ пройшла конкурсний відбір до участі у програмі «АКАДЕМІЯ КУЛЬТУРНОГО ЛІДЕРА

1 хвилина на читання

Команда менеджерів Бучанської міської ОТГ пройшла конкурсний відбір та отримала право участі в освітньо-тренінговій програмі «АКАДЕМІЯ КУЛЬТУРНОГО ЛІДЕРА». Для участі у програмі Міністерство культури та інформаційної політики України відібрало 45 найкращих команд.

З них було сформовано 8 кластерів, максимально різноманітних за культурною складовою.

У складі команди від Бучанської міської ОТГ – представники відділу культури, національностей та релігій Бучанської міської ради.

Керівник команди-Негода Тамара Михайлівна – Почесний громадянин Бучі, заслужений майстер народної творчості України, кавалер ордену княгині Ольги III ступеню, виконавчий директор Громадської організації майстрів народних промислів «Український устрій», Голова творчої спілки майстрів народних промислів.

Модульна навчальна програма включатиме такі важливі теми як: роль лідерів культури в процесі децентралізації, різноманіття та залучення аудиторій, стратегічне мислення, проєктний менеджмент, імплементація, втілення проєктів і сталий розвиток.

Керує навчанням буде потужна тренерська команда з практиків у сфері культури, бізнесу та урядування за підтримки експертів з Німеччини.

У зв’язку з пандемією освітньо-тренінгові модулі для культурних лідерів пройдуть у форматі онлайн.

Під час першої онлайн-конференції, в рамках якої учасники познайомилися один з одним та організаторами, всі дізналися деталі навчального процесу, поділилися ідеями та досвідом.