Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Проведено круглий стіл у рамках напрацювання пропозицій до законодавства у питаннях розвитку Київської агломерації

Як повідомляє пресслужба Бучанської міської ради два важливі питання визначені серед пріоритетних у результаті проведеного круглого столу у рамках напрацювання пропозицій до законодавства у питаннях розвитку Київської агломерації.


“Покращення транспортного сполучення та
поводження з твердими побутовими відходами.

Саме це питання Асоціація у співпраці з Радою Європи намагаються вирішити під час відвідування населених пунктів, що працюють над спільним вирішенням проблем.

Така зустріч у новому форматі відбулася у Бучі за участю в. о. старост громади, сільських та селищних голів, працівників структурних підрозділів міської ради, представники бізнесу.

Секретар Бучанської міської ради Василь Олексюк та перший заступник міського голови Тарас Шаправський наголосили на важливості налагодження діалогу задля вирішення питань.

Йшлося про важливу форму співробітництва громад, яка поліпшить якість надання послуг від центру –великого міста і до маленького села і зітре різницю між отриманими сервісами.

Тінізація під час проведення конкурсів перевізників, слабка матеріально – технічна база автопарків, білі «плями» на нерентабельних маршрутах, розвиток залізничного сполучення , що може стати рятівним кільцем – довкола цих питань навіть дискусія не виникла.

Аби питання вирішилися якомога швидше, треба передати ці функції на місця, аби рішення були на користь мешканців.

Сортування, переробка, утилізація сміття і зміна свідомості населення – ось довкола цих проблем треба об’єднатися, аби питання поводження із сміттям було вирішено.

На цьому наголосила голова правління екологічного підприємства МПП «Рада» Наталія Семко”.