Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Садочки Бучанської ОТГ працюють

1 хвилина на читання

У Бучанському навчально-виховному комплексі «Берізка» весь тиждень тривала підготовка, аби приймати дітей.

– Ми прибирали, готувались згідно з рекомендаціями МОЗ. Ще раніше отримали засоби захисту і все необхідне. Цього у нас в достатку. Перед початком роботи заклад обстежила комісія, яка все перевірила та надала дозвіл на відкриття,  — каже Людмила Драчевська, директор «Берізки» .

Вона передбачає, що влітку буде достатня кількість охочих віддати дітей в дитсадок.

За опитуванням батьків до садочка готові повернути приблизно половину усіх вихованців із списків. Дітей, у яких виявлять температуру тіла понад 37,2 градуси під час поточного скринінгу, ізолюють із відповідним інформуванням медичного працівника та батьків. Ми розуміємо, що під час ізоляції важливо не допустити тривожних відчуттів у дитини та враховувати її психологічний стан.

Ще у закладі передбачено вологе прибирання з використанням мийних та дезінфекційних засобів не рідше, ніж кожні дві години та після закінчення зміни. Буде проводити провітрювання приміщень протягом не менше 15 хвилин перед відкриттям та почергове провітрювання кімнат протягом дня.

Наші працівники разом з дітьми повинні регулярно мити руки з рідким милом або обробляти їх спиртовмісними антисептиками не рідше, ніж раз на 2 години, та після відвідування громадських місць, прибирання, обслуговування тощо, — наголошує директор.

Більшу кількість дня діти повинні знаходитись на вулиці. Такі рекомендації МОЗ і ми будемо дотримуватись цього. Маємо надію, що погода нам допоможе.

А ще у садочку нагадують, що під час приймання дитини вранці вихователь групи буде перебувати поза будівлею садочка, а супровідники малюка зобов’язані бути у масці або респіраторі.