Травень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
07.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Родина Кондратенків: “Сім’я – це джерело сил та натхнення”

1 хвилина на читання

Події в сучасному світі змінюють одна одну з неймовірною швидкістю, час летить немов вітер: майбутнє стає теперішнім, а сьогодення – минулим. Усе змінюється, окрім сімейних цінностей. Адже сім’я це не тільки осередок досвіду, традицій, духовних та культурних цінностей. Сім’я це мама, тато, брати та сестри, це незмінні почуття любові, радості та щастя, підтримка, доброта та віра у світле майбутнє.  

Саме такі сімейні цінності притаманні і родині Кондратенків. Де мама Ірина й тато Олександр виховують шестеро чудових діток: найстарші Анна, Андрій і Артем та молодші Едуард, Максим та Ангеліна. Сім’я проводить багато часу разом та радіє кожному дню, спілкуючись один з одним. Адже прийде момент, коли діти виростуть та покинуть батьківську домівку для того, аби звити власне сімейне гніздечко.

Кожна дитина обирає свій шлях

Ось і старша 21 річна Аня вже обрала власний шлях у житті та працює медичною сестрою. Добре серце дівчини та любов до власної справи допомагають у нелегкій професії, присвяченій допомозі хворим людям. А ще вона з дитинства любить займатися риболовлею та у вільний час вони з батьком ловлять рибу.

Андрій проходить службу в армії на Польсько-Українському кордоні прикордонником та захищає суверенітет своєї Батьківщини. З дитинства захоплюється літаками та всім, що з ними пов’язано.

Артем закінчив одинадцять класів та обрав професію юриста, яку й опановує наразі на першому курсі Університету державної фіскальної служби України в Ірпені. Любить спорт та активний відпочинок.

Менші Едуард, Максим та Ангеліна навчаються в школі та пізнають себе, щоб у майбутньому обрати заняття до душі та стати справжніми професіоналами в улюбленій справі. Однак уже зараз Едуард та Максим захоплюються спортом, а особливо футболом та волейболом, а Ангеліна дуже любить малювання та тішить родину своїми творчими успіхами.

Високе звання – великій дружній родині

Мамі Ірині Олександрівні у 2018 році присвоїли почесне звання Матері-Героїні. Вона поділилася власними турботами та хвилюваннями за рідних діточок:

Я завжди мріяла про велику родину. Коли виходила заміж, одразу попередила чоловіка, що хочу багато дітей (сміється). Люблю їх дуже, завжди хочу бути поряд із ними. Намагаюся виростити своїх дітей людяними, відповідальними, добрими та щирими. Дуже хвилююся, аби на довгому тернистому шляху  мої кровиночки не збилися з дороги, щоб не зналися з недобрими людьми.

Взагалі родина любить море, прогулянки в ботанічному саду, в парках, проводити разом час на святкуваннях у столиці. Новий рік – найкраще свято для родини Кондратенків. Адже саме за новорічним столом, коли традиційно збирається вся велика родина, батьки та діти з початком нового року діляться своїми мріями та бажаннями, успіхами та досягненнями, складаючи нові плани на світле майбутнє… 

На фото родина Кондратенків: зліва на право Артем, мама Ірина, тато Олександр, Ангеліна, Максим, Анна, Едуард.