Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Мультфільми для всієї родини із найцікавішим сюжетом

1 хвилина на читання

Так приємно у вихідний день зібратися всією родиною й провести час разом. Один з найпростіших і найприємніших способів відпочити дорослим і дітям – це переглянути мультфільм, який буде цікавий всім.

Тому пропонуємо мультфільми для всієї родини із найцікавішим сюжетом.

1. Халепа

Сюжет сімейного пригодницького мультфільму розгортається навколо пса на прізвисько Принц, який звик ні в чому собі не відмовляти. Він не просто пес, він – спадкоємець величезного спадку, який мріють забрати родичі сім’ї.

І ось одного разу трапляється так, що Принц опиняється на вулиці, і така різка життєва зміна буквально валить пса в шок.

2. Віллі і таємнича планета

Десятирічний Віллі відправляється з батьками у відкритий космос. Несподівано їх корабель зазнає аварії, потрапивши під метеоритний дощ. Батьки поміщають Віллі разом з роботом Баком в герметичну капсулу і висаджують на найближчій планеті, обіцяючи незабаром повернутися за ними.

3. Клара і чарівний дракон

Події мультфільму відбуваються в чарівному лісі, куди ще не ступала нога людини і де збереглися істоти не відомі науці. Саме в цьому лісі, раз в десять століть відбувається воістину магічна подія – там з’являється справжнісінький дракон, який, на додачу до всього, ще й володіє надприродними здібностями.

4. Грінч (2018)

Колись давно Грінча дуже образили. Його дивна, незвична зовнішність спровокувала потік насмішок на його адресу з боку жителів Хтовську. Після цього Грінч віддалився від усього суспільства і більше не хотів жити з людьми. Так він став жити в темній печері…

5. Шпигуни під прикриттям

Сюжет цієї сімейної фантастики крутиться навколо двох абсолютно різних супершпигунів, які змушені працювати спільно заради порятунку всього світу.

6. Співай

У світі, де живуть тварини, театр знаходиться на межі закриття. Розуміючи, що незабаром втратить своє улюблене дітище, коала на ім’я Бастер Мун робить останню спробу врятувати заклад.


7. Секрети домашніх тварин 2

Подивіться прямо зараз в очі своєму домашньому вихованцеві (собаці, кішці, хом’якові або рибкам). Можливо, ви й не підозрюєте, але його або її щось глибоко тривожить. Нещасливе кохання, відсутність розуміння з боку господаря, непереборна тяга до тапків або носків, з якою не впоратися самому…

8. Нікчемний я 3

Серія улюблених комедійних-пригодницьких мультфільмів триває. На цей раз Грю раптово вирішив зав’язати з кримінальним минулим і насолоджується тихим сімейним життям, виховуючи трьох чарівних доньок. Однак незабаром спокійному життю прийде кінець, а на головного героя звалиться купа проблем.

9. Посіпаки

З найдавніших часів, Посіпаки жили, щоб служити самим злим і небезпечним персонажам, будь це тиранозавр Рекс або Наполеон. Цього разу маленькі жовті бешкетники відправляються в Нью-Йорк, де на них чекає найнебезпечніша суперзлодійка Скарлет Оверкілл, пообіцявши їм славу, багатство і «банана».

10. Як приборкати дракона 3

Вікінги і дракони знову вийдуть на перший план, щоб перемогти чергового безжального ворога, і повірте, ця битва буде неймовірно цікавою.

Цікавого перегляду!