Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Інфекційне відділення лікарні у Бучі відкрили (ВІДЕО)

1 хвилина на читання
інфекційне відділення лікарня6

Завдяки об’єднаній підтримці кількох сусідніх громад, у тому числі і Бучанської, бізнесу, меценатів, благодійних внесків всіх бажаючих у окремому корпусі відділення зробили капітальний ремонт у рекордний тритижневий термін, а також встановили сучасне обладнання. Відсьогодні тут офіційно розпочинають свою роботу.

На відкритті зібралися представники влади Ірпеня, медики лікарні, бучанські працівники сфери охорони здоров’я і журналісти. Кореспонденти БН також побували на цій події.

У вступному слові представники Ірпінської влади зазначили, що відділення було побудоване у 60-х роках минулого сторіччя, а останній капітальний ремонт робили у 90-х. І подякували всім, хто долучився, адже саме завдяки спільним зусиллями вкрай необхідне в умовах загрози коронавірусної інфекції відділення вдалося майже повністю відбудувати та обладнати. Також посадовці ІМР вручили відзнаки медпрацівникам і подарували інфекціоністам ікону святого Пантелеймона.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Директор Ірпінської лікарні Антон Довгопол назвав швидке відновлення майже дивом і побажав таких див побільше:

– Наш приклад єднання бізнесу, місцевих бюджетів, підприємців, меценатів став прикладом для держави.

Керівник відділу охорони здоров’я Бучанської міської ради Лариса Матюшенко передала вітання лікарям від Бучанського міського голови Анатолія Федорука:

– Ви завжди можете розраховувати на підтримку нашої громади. З відкритою душею і щирим серцем депутатський корпус, виконавчий комітет, міська рада і вся громада долучилися до цього будівництва. І не лише матеріальними внесками у ремонт. Зараз очікується прибуття для відділення двох апаратів штучної вентиляції легень, а також ще два таких апарати пообіцяли придбати благодійники, – розповіла Лариса Матюшенко.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Нагадаємо, що із міського бюджету на реконструкцію інфекційного відділення виділено 1млн 800 тис. грн.

Директор лікарні разом із керівником відділення провели екскурсію відновленим приміщенням. Воно світле, комфортне, розраховане на 40 місць. Є окреме приміщення для породіль. Кожен бокс має необхідне обладнання, свій санвузол. Встановлена сучасна система очистки води.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини
Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Дай Бог нам всім не мати такої необхідності, але, якщо станеться біда, хворі мешканці нашої громади відтепер можуть розраховувати на те, що лікувати їх будуть у Бучі в новому інфекційному відділенні.