Календар

Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Архіви

21.09.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Я-БУЧАНЕЦЬ» – група, яка об’єднує волонтерів нашої громади

1 хвилина на читання
Я бучанець_билборд3

Нещодавно Бучанський міський голова Анатолій Федорук звернувся до громадського об’єднання «Я – Бучанець» з проханням допомогти організувати волонтерський рух в межах громади для спільних дій у час, коли кожному із нас загрожує смертельний ворог – коронавірус.

Тож познайомимо вас із цією організацією.

Це волонтерська ініціатива для активних мешканців Бучі, жителів Бучанської ОТГ та наших сусідів, готових діяти у цих непростих умовах. Якщо ви готові долучитися і допомагати уже сьогодні, пишіть, чим саме можете зайнятися. Сторінки «Я – Бучанець» є у соцмережах facebook і телеграм.

Волонтерський рух у межах Бучанської ОТГ координуватиме Наталія Левченко.

«Я вірю в те, що здорове і молоде середовище допоможе нам усім легко адаптуватися до особливих умов карантину, а нова спільнота пом’якшить його вплив для всіх нас, – написала Наталія. – Саме тому я пристала на пропозицію очолити громадське об’єднання “Я – бучанець”. І ми не просто провели ребрендинг.

Разом з друзями та однодумцями ми віримо, що в Бучі можливий справжній волонтерський рух… Соціальну рекламу, соцмережі, наш новий дизайн, оновлений сайт, просвітницьку кампанію та план допомоги лікарям і сусідам – це все роблять бучанці, які нині сидять вдома».

До речі, деякі особи із невідомих причин пошкодили білборди соціальної реклами «Я – Бучанець», які розміщені вздовж Варшавської траси. Тож їх довелося відновлювати.

Слідкуйте за ініціативами на сторінці «Я-БУЧАНЕЦЬ». Долучайтеся, подавайте власні ідеї, дійте.

«Бучанські новини» на своєму сайті, сторінках у соцмережах та на шпальтах газети у свою чергу буде інформувати вас про дії ГО «Я – Бучанець» та публікувати всю необхідну та важливу інформацію, яка допоможе подолати пандемію COVID-19.

Фото MyBucha.

×