Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
07.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вчителі Блиставиці “Діти, ми сумуємо за вами!”

1 хвилина на читання

Педагоги школи № 6 Бучанської ОТГ приєдналися до флешмобу, адже під час довготривалого карантину сумують за своїми учнями і колегами. І хоча звичний ритм життя зараз не доступний, вчителі продовжують навчати учнів необхідним знанням.

«Карантин триває, робота в школах відбувається у режимі дистанційного навчання, – розповіли вчителі Блиставицького закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів” № 6. – Ми активно працюємо, використовуючи різні засоби зв’язку. Директор школи Вікторія Михайлівна Топоренко проводить наради зі співробітниками за допомогою Zoom. Цю технологію вчителі також використовують для пояснення нового матеріалу дітям. Практичні заняття відбуваються у Google Classroom. Це дуже зручно, адже відразу виставляються оцінки за виконану роботу, є календар, де діти можуть побачити, коли що потрібно здати. Та й сама робота за допомогою комп’ютера дітям подобається. Також, звичайно, використовується Skype, Viber та Telegram. Зараз ще видавництво “Країна Мрій” закликало бажаючих долучитися до Програми дистанційного навчання, яку вони пропонують».

“Дистанційне навчання від видавництва “Країна Мрій” – це навчальний дидактичний мультимедійний контент для початкових класів. А педагоги англійської мови розглядають курс відеоуроків до підручників Smart Junior та Quick Minds, що запропонував тренінговий центр “Лінгвіст”.

Свою роботу вчителі висвітлюють на сторінці у соцмережі «Facebook» та на сайті школи, де, до речі, батьки можуть побачити оцінки своїх дітей.

«Сьогодні останній день шкільних канікул, то ж усі, хто ще не приєднався до загального процесу, мав змогу це зробити та у всьому розібратися», – нагадують блиставицькі вчителі. І додають:

«Карантин – це не канікули. Це ще одна нагода розширити свій світогляд».