Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
07.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Сімейні фільми, які додадуть вам позитивних емоцій і настрою

1 хвилина на читання
Насолоджуйтеся часом проведеним з родиною, любов'ю рідних та близьких, даруйте один одному більше позитивних моментів переглядаючи цікаві сімейні кінокартини.

Насолоджуйтеся часом, проведеним з родиною, любов’ю рідних та близьких, даруйте один одному більше позитивних моментів, переглядаючи цікаві сімейні кінокартини.

Подорож хорошого пса (2019 рік)

Пес Бейлі живе спокійним життям поруч з улюбленими людьми. Його головною улюбленицею стала внучка Ітана, яка постійно годувала його беконом. Та якось Сіджей довелося переїхати, а Бейлі був вже такий старий, що у нього навіть не вистачило сил погнатися за машиною.

Мої думки тихі (2019)

Мати не пускає головного героя Вадима на роботу до Канади. Він, працюючи звукорежисером і музикантом, стикається з проблемами і зазнає безлічі невдач у роботі і в особистому житті. Та ось канадська компанія пропонує йому записати звуки українських тварин Закарпаття. Хлопець виконує дане замовлення та мама, яка поїхала разом з ним, постійно йому заважає.

Того (2019)

Події стрічки розгортаються навколо великої гонки милосердя 1925 року. Каюр Леонард Сеппала, якому належить врятувати місто Ном від епідемії, відправився у небезпечну подорож за ліками разом з сибірським хаскі на прізвисько Тоґо.

Наші котики (2020)

Події 2014 року на початку Російсько-української війни. Це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляється з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту. За основу взяли реальні розповіді бійців добробатів та ЗСУ.

Очима собаки (2019)

Фільм розповідає про пса та його ставлення до оточуючих людей, здатності до співпереживання і пристрасті до швидкості.

Джуманджі (2017)

Четверо підлітків за неналежну поведінку отримують покарання – прибирання у шкільному підвалі. Серед речей вони знаходять стару гру – Джуманджі. Розпочавши її, вони отримують абсолютно нові тіла і потрапляють у світ пригод…

Пригоди Мії та білого лева (2019)

Одного разу Міа попрощалася з Лондоном, щоб у Південній Африці зустріти свого кращого друга — білого лева. Сім’я дівчинки переїжджає в далеку країну й заводить ферму великих кішок. Рідкісне біле левеня — хороший заробіток, і батько вирішує продати його мисливцям за трофеями, як тільки малюк підросте. Мія готова на все, щоби врятувати життя Чарлі.

Ігри з вогнем (2019)

Капітан Джейк Карсон та його пожежна команда беруть під контроль вогонь, який вирує навколо шосе. За ними спостерігає натовп із трепетом. Одна жінка просить взяти її з собою…