Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
18.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Допомога тим, хто цього дійсно потребує

1 хвилина на читання

« Бучанська Варта » відзвітувала про пророблену роботу, щодо забезпечення наших бійців на сході України в умовах поширення коронавірусу.

Було повідомлено, що на цей час формується усе необхідне для відправки на фронт. А саме:

– Закуплено засоби особистого захисту (маски, рукавички, дезинфікатори).

– Було придбано медикаменти першої необхідності, а саме парацетамол.

– За допомогою чотирьох швей-волонтерів –  наразі шиються захисні маски багаторазового використання для наших Захисників на фронт. Вже є перша партія.

   На цей час, « Бучанська Варта » зібрала та розповсюдила харчові набори серед тих, кого утримують: біженці, багатодітні сім’ї, що опинилися у скрутних обставинах. (харчовий набір: гречка, рис, пшениця, макарони, олія, цукор, консерви рибні, м’ясні, чай зелений-чорний, солодощі, серветки вологі, мило, туалетний папір).

   Включилися у загальну систему допомоги у привезенні на власних авто лікарів і медикаментів у Київській області (з тісною співпрацею з медичними закладами).

   На прохання Патрульної поліції міста Бучі, про необхідність додаткового патрулювання міста та охорони громадського порядку під час режиму надзвичайного стану, формуються патрулі з особового складу громадського формування, ветеранів війни, добровольців.

«Бучанська Варта» через «Центр відновлення та адаптації особистості» – надає інформаційну, духовно-психологічну допомогу тим, хто її потребує.