Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: “Не пустимо вірус в Бучанську громаду”

1 хвилина на читання


Бучанський міський голова звернувся до мешканців громади:

“Шановні мешканці Бучанської об‘єднаної громади!

Апарат Бучанської міської ради і я особисто уважно читаємо кожне зауваження та обурення стосовно введених жорстких заходів на території громади. Зокрема, ми бачили звернення Ірини Цибах стосовно закриття продовольчого ринку.

Дуже прошу пані Ірину та всіх жителів нашого регіону поставитися до заборон серйозно і налаштуватися на те, що обмеження в Україні, а значить і в Бучі, будуть посилюватися. Загроза коронавірусу – це не вигадки і не перебільшення. Вона реальна.

Тому всі дії міської влади Бучі спрямовані на те, щоб уникнути поширення цього вірусу в межах нашого регіону. Для цього ми закрили всі місця масового скупчення людей, у тому числі ринки і парки нашого міста. Адже коронавірус COVID-19 передається контактним шляхом. І ви не знаєте, хто з людей у натовпі міг бути за кордоном і привезти його і в Україну, і в наше місто.

Саме тому Міністерство охорони здоров‘я просить кожного з вас бути свідомим і не виходити з дому без нагальної потреби. Карантин, тобто заходи на обмеження контактів між людьми, – це не канікули, а наказ кожному мешканцю громади максимально обмежити спілкування один з одним. Поставтеся до цього серйозно.

Я також прошу власників усіх супермаркетів Бучанської ОТГ прислухатися до рекомендацій МОЗ та навчити покупців тримати безпечну дистанцію. Ми розуміємо, який це удар по бізнесу і торгівлі регіону, але наше завдання зараз важливіше – не допустили стрімкого поширення вірусу в громаді, щоб зберегти життя кожного з нас. Поки що це реально.

Сподіваюся на розуміння та допомогу. Не пустимо вірус в Бучанську громаду – зможемо відновити і економіку, і торгівлю, і повноцінні прогулянки на свіжому повітрі. А поки кожному дійсно краще сидіти вдома.”