Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Довірте свою красу професіоналу – косметологу салону Profi

1 хвилина на читання
салон краси професіонал майстер

Для кожної жінки догляд за собою має величезне значення і абсолютно не важливо скільки нам років. Адже кожна з нас мріє бути найкрасивішою та найпривабливішою. І зажди є бажання потрапити на прийом до справжнього майстра своєї справи.

Ми побували в салоні краси Profi.

За три роки свого існування він завоював серця не тільки жіночої половини міста Буча, а й подекуди чоловічої – професіоналізмом персоналу, якістю косметичних засобів та обслуговуванням, уважністю та особливим підходом до кожного клієнта.

Нам вдалося поспілкувалися з професійним косметологом, майстром перманентного макіяжу салону Profi Євгенією Сулімовою, яка визначила, що основна її задача – допомагати клієнтам різного віку усувати не тільки фізичні недоліки, а й психологічні моменти. Адже давно відомо, що спілкування з професіоналом, визначення проблеми та шляху її усунення – це своєрідна терапія для людини та перемога над багатьма комплексами.

У нашому салоні всі процедури особливі, – розповідає Євгенія. – Кожний випадок винятковий, тому що люди різні, як і їхні ситуації. Ми поліпшуємо не тільки зовнішній вигляд клієнта, а, можна сказати, поліпшуємо якість його життя.

У салоні допоможуть навіть позбутися чи максимально приховати шрами на обличчі.

З цією проблемою ми достатньо успішно ведемо боротьбу такими маніпуляціями, як алмазна шліфовка шкіри, пілінги та інші процедури цілого комплексу курсового лікування. Тому що швидко цю проблему не усунути, але скажу вам відверто, – зізнається майстер, – це того варте. Коли клієнт всім задоволений і в нього від захоплення сяють очі, тоді я розумію, що свою роботу виконала на сто відсотків.

Дуже актуальна проблема сьогодення – це запалення шкіри обличчя в підлітків.

Юнаки і дівчата не розуміють особливостей догляду за обличчям, що призводить до ще більшого погіршення ситуації.

– Хочу акцентувати увагу на тому, що багато підлітків соромляться звертатися з цими проблемами, або вважають, що таке питання не потребує втручання косметолога, – висловлює занепокоєння професіонал. – Однак не варто соромитися, тому що наслідки можуть бути набагато серйозніші. Підлітки дуже вразливі, багато комплексів з’являється саме в цьому віці, і якщо їх не усувати, то в майбутньому це може створити немало незручностей та проблем уже дорослим сформованим особистостям.

Особливу увагу хочеться приділити питанню стерильності.

Ця маніпуляція займає одне з головних місць не тільки косметичної кімнати, а всього нашого салону, – акцентує увагу майстер. – Всі інструменти проходять три етапи стерилізації з обов’язковим використанням сухожарової шафи та зберігання їх в ультрафіолетовому боксі. Багато елементів у нас одноразового використання, приміром голки, шприци, рукавички та інші засоби. Ми впевнені в стерильності наших інструментів, – запевнила Євгенія,  бо розуміємо, що здоров’я та спокій наших клієнтів найважливіше.

У цій професії бажано йти в ногу з часом та тримати руку на пульсі, адже все дуже швидко змінюється, і кожен день пропонує щось нове. Це і нові технології, і нові методи лікування, і препарати, засоби та багато іншого. Тому ми відвідуємо щорічні міжнародні виставки, на яких представлено нові марки засобів, на яких проходять різноманітні майстер-класи. Там ми ознайомлюємося з новими видами косметичних засобів, новою процедурною технікою. В обов’язковому порядку ми відвідуємо семінари, де отримуємо нові знання, проходимо відповідну сертифікацію, підтверджуємо свої навички та вміння, – резюмує косметолог.

Наше завдання, щоб людина пішла від нас здорова, красива та щаслива, – завершила свою розповідь професійний косметолог, майстер перманентного макіяжу салону Profi Євгенія Сулімова.

Спілкувалася Тетяна Домарєва