Листопад 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бабинцях стартувало будівництво амбулаторії (ФОТО, ВІДЕО)

1 хвилина на читання

У Бабинецькому старостаті почали будувати нову сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

«Після приєднання Бабинець та Буди-Бабинецької до Бучанської територіальної громади нарешті почався розвиток наших населених пунктів, – розповідає Роман Ганаба, депутат Бучанської міської ради. – Тепер зроблена площа перед старостинським округом, відремонтований пам’ятник Невідомому солдату. Активно будують тротуар на вулиці Заводська. Головне: розпочалося будівництво амбулаторії – сучасного медичного закладу, на який так довго чекали жителі нашої громади».

Нагадаємо, за рік відкрито нові приміщення у Луб’янці, Мироцькому та по вул.К. Білокур, де діє центр масової вакцинації.

«13 амбулаторій загальної практики сімейної медицини діє у громаді: п’ять обслуговують жителів Бучі, решта – населення старостинських округів, – акцентував Бучанський міський голова Анатолій Федорук. – У центральній садибі працюємо над тим, аби у кожному мікрорайоні  були медичні заклади: сучасні, комфортні  послуги наближаємо до жителів.

У Ворзелі триває капітальний ремонт амбулаторії. Будівля змінюється на очах жителів селища до непізнаваності. Вже утепелено фасад медичного закладу. Також розпочато роботи з оздоблення приміщення. Триває ремонт у кабінетах лікарів. Ведуться роботи з облаштування зручної рецепції.

Після побудови нового медзакладу у Бабинцях жителі старостату зможуть отримувати якісні медичні послуги у пристосованому для цього приміщенні.

«Будівництво йде ударним темпом, і ми сподіваємося, що у найближчий термін завершиться», – зазначив Роман Ганаба.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини