Рецепт: смачні та ніжні кабачкові млинці
1 хв читання
Саме зараз, коли на грядках, ринку і магазинах сезонні овочі – кабачки, у повному доступі, варто приготувати за простим рецептом страву, яка може бути самостійним блюдом, або ж гарніром чи закускою, якщо додати до млинців начинку.
Інгредієнти:
- 1 молодий кабачок
- 1,5 стакана свіжого молока
- 3-4 стакана муки
- 4 яйця
- 2 репчаті луковиці
- 1,5 ст. л. сахара
- Сіль за смаком
- 4 ст. л. рослинної олії
Спосіб приготування:
Цибулю і кабачок без шкірки і насіння натріть на дрібній тертці, можна додатково розім’яти овочі блендером. Додайте цукор і перемішайте.
Влийте в овочеву суміш молоко і окремо збиті в піну яйця. Перемішайте до однорідності.
Муку просійте двічі, порційно висипайти в тісто і перемішайте. Має вийти в міру густе тісто, яке за консистенцією буде нагадувати рідку сметану.
Додайте в тісто олію без запаху. Ретельно перемішайте і можна приступати до смаження.
Дно добре розігрітої пательні змастіть соняшниковою олією (далі цей крок повторювати не доведеться, оскільки масло додано в тісто). Налийте трохи тіста і розподіліть його рівномірно по всьому дну. Смажте до рум’яної скоринки з двох сторін на помірному вогні.
Також можете приготувати: Літня випічка з ягодами(РЕЦЕПТИ) | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)