Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Випускники назавжди прощаються зі школою (ФОТО)

1 хвилина на читання

У школах №№ 1, 2, 6, 7, 13 випускники отримали атестати про середню освіту.

Саме зараз, наприкінці червня, у загально-освітніх закладах відбуваються урочисті, радісні і водночас сумні події – випускники 11-х класів отримали атестати і назавжди залишили парти і підручники, різноманітні уроки і веселі перерви. І прощаються з вчителями, шкільними друзями і… дитинством.

Та до цього дня вони йшли довгих 11 років, і він, безумовно, радісний і особливий. А попереду невідоме, цікаве, можливо, складне та обов’язково щасливе доросле життя і вибір професії, яка має бути до душі.

Та ці сторінки особистої книжки кожного із випускників будемо перегортати згодом. А сьогодні – перше велике досягнення: закінчення школи.

У добру путь, випускники! Мрійте, ставте цілі, досягайте їх і знову обирайте, що ви тепер хочете! Яскравого, успішного вам життя.

Школа № 1

Класний керівник Людмила Петрівна Желізняк випустила 14 учнів, вони отримали атестати про повну загальну середню освіту.

Заступник директора з виховної роботи Бучанської ЗОШ №1 Тетяна Богач розповіла, що у їх закладі сьогодні з’явилися нові шкільні традиції:

  • Кожен випускник був нагороджений медаллю із символічним написом. Це нагорода за терпіння та старання протягом 11 років. Не всі стають золотими медалістами, але кожен із учнів – герой!
  • Також випускники подарували волейбольний м’яч школі з підписами на згадку про себе.
  • Повітряні кульки з передбаченнями додали хорошого настрою та віри в гарне майбутнє!
  • На завершення, 11-класники запросили на прощальний випускний вальс батьків та педагогів.

«Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Прийміть наші найщиріші вітання і намагайтеся бути найкращими учнями своєї школи!» – побажала директор Бучанської ЗОШ №1 Ольга Мохненко.

Школа 2

У навчально-виховному комплексі № 2 учні одинадцятого класу теж отримали атестати на урочистому заході. Випускні стрічки, напутнє слово, яскраві кульки, побажання миру і щастя…

«Ось і все! Ще один 11 клас закінчив школу! Діти! Нехай Вам усім усміхається доля!» – побажала Людмила Волинець, директорка Бучанського НВК № 2.

Школа № 6

Директор Блиставицького закладу загальної­ середньої освіти І-ІІІ ступенів № 6 Вікторія Топоренко побажала гарної життєвої дороги дітям, як випускаються зі школи і прямують у доросле життя:

«Шановні випускники прийміть щирі вітання з закінченням школи! Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла, захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає вас. Нехай ніколи не залишає щастя, удача і везіння! В добру путь, випускники 2021».

Школа № 7

Алла Горницька, педагог Луб’янського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 звернулися до своїх учнів, що прощаються зі школою:

«Випускник – це звучить гордо! Дорогі мої учні ви готові продовжувати свій шлях до знань. Приймайте випробування з гордо піднятою головою і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам’ятайте мудрі слова: “Навіть після сильного дощу з’являється красива веселка”. Життя складається не тільки з радісних моментів, а за чорною смугою завжди йде біла. Бажаю вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у прийдешньому дні!»

Школа № 13

Бабинецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 13 теж попрощався із випускниками.