Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Нові ідеї подарунків

1 хвилина на читання

Підшуковувати дарунки слід заздалегідь. Про те, що дарувати, багато пишуть в мережі інтернет, однак хочеться чогось свіжого, нового, креативного.

Тож БН пропонують вам завітати до однієї цікавої крамнички, де, впевнені, вас гарно зустрінуть та підберуть заповітний подарунок на будь-який смак.

У крамничці «Прибамбаси», що в торговому центрі  в Бучі нас привітно зустріла продавець-консультант Анна та розповіла про всі особливості подарункового буму.

Подарунки для найменших

– Для наймолодших любителів подарунків є чудові різноманітні сквіши, які впевнена, сподобаються як хлопчику, так і дівчинці. Вони милі зовні та дуже приємні на дотик, – розповідає пані продавець та бере в руки гарнесенького ведмедика. – Це антистрес іграшка, після натискання на яку, вона повільно повертається до свого колишнього зовнішнього вигляду. Її можна тягнути в різні боки, м’яти і таким чином розвивати дрібну моторику в дітей. Іграшка різних форм і розмірів: звірятка, герої з мультфільмів тощо, –   пояснює пані Анна.

Вибираємо сюрприз молоді

Для підлітків можна організувати подарунок «Коробка». У крамничці в асортименті є неймовірна кількість красивих кольорових подарункових коробок, різних за дизайном та щільністю картону. В цю коробочку можна зібрати дрібнички, що до вподоби юнакам чи дівчатам.

– Варто в таку подарункову коробку класти сквіши та слайми, які особливо до вподоби сучасній молоді. Вони не тільки красиві, а й корисні, бо допомагають заспокоїтися та зняти напругу, – пояснює пані продавець. – Слайм – це пластична тягуча маса, яка створює приємні тактильні відчуття та надихає юні таланти на творіння.

У крамничці є неймовірно велика кількість ниток, стрічок, квітів, дрібних деталей для плетіння браслетів та різних цікавих прикрас на будь-який смак. Тому продавчиня радить збирати в подарунковий набір все, що приваблює та може зацікавити дитину. А ще пані Анна розповідає, що молодь дуже цікавиться різними скриньками: з відділами для всіляких прикрас, годинників та навіть музичні – на будь-який смак.

Для творчих людей, які надихаються малюванням, є багато картин за номерами, які нікого не залишать байдужими. В наборі вже підготовлено пензлики та фарби, тож купуючи такий подарунок, не потрібно більше ні про що турбуватися.

Дамам – вічно молодим, сучасним, вибагливим

Також можна підібрати модульні картини (художня композиція, розділена на кілька частин), які захоплять кожного поціновувача цього виду мистецтва.

– Раджу звернути увагу на алмазні картини, що створюються за допомогою спеціального інструмента. Вони надзвичайно красиві, особливо, коли на них потрапляє світло чи сонячні промені, – розповідає продавчиня-консультантка. – Пані, які дбають про свою оселю, створюють у домі красу та затишок, обов’язково оцінять такий подарунок. А ще в нас є незвичні лавові лампи – світильники з плаваючими всередині бульбашками.

– Це справжнє задоволення для любителів сучасного дизайну. Принцип дії лампи полягає у тому, що у світильнику присутній спеціальний елемент нагрівання, який плавить віск, що завдяки своїй легкості підіймається вгору по маслянистій основі, вгорі віск охолоджується і знову опускається вниз. Це дуже красивий танок кольорових бульбашок, – запевняє Анна.

Для панянок можна підібрати різний за розміром органайзер, що стане в нагоді в багатьох ситуаціях. Вишуканий дизайн, яскравість та якість – він згодиться для милих дам, що піклуються про свою чарівність та гарну зовнішність під косметику, для прикрас, а також панянкам, які займаються бізнесом, щоб розмістити в ньому блокнот, ручку тощо. Органайзери є з м’яким покриттям і з дерев’яним, тож неодмінно задовольнять потреби навіть найвибагливіших дам.

Увагу привертають дуже красиві ключниці, що доповнять інтер’єр будь-якої домівки. У крамничці ви знайдете варіанти цього виробу як відкритого, так і закритого типу.

Оригінальний дарунок чоловікові

Для чоловіків теж є багато гарних подарунків. Однак БН зацікавив незвичний, практичний і водночас красивий формат подарунку ­– це сейфи, інстальовані під книжки. Сейф має розмір великої книжки, де всередині розташовані відділи для коштів та інших важливих речей. Цей сейф може закриватися на ключик, а також за допомогою коду, який буде знати тільки власник скарбнички.

Створюємо романтику

Для створення приємної атмосфери в оселі чи романтичного вечора скористайтеся ароматними свічками, яких є неймовірно велика кількість у затишній та яскравій крамничці. Запевняємо, тут ви знайдете ще багато цікавого, про що ми не написали.