Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
21.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бранч-зустріч з блогеркою “Майстер клас з приготування власного бента-тортику”(ФОТО)

1 хвилина на читання

Після перших двох бранчів, з місцевою блогеркою, бажаючих спікепів було вже набагато більше, тому Юлія збирала 3-4 самі цікаві ідеї від спікерів і виставляла їх на голосування в особистий блог , підписники голосували і в результаті так обралась наступна тема бранчу.

Спікер бранчу, кондитер Анна та її історія

Проходив у Ворзелі, спікером зустрічі була Анна @kuz_cookie. Анна по спеціальності кондитер і з дитинства захоплювалась десертами. Вже у свої 13 років приготувала перший торт, який приготувала для своїх рідних. Батьки та сестра , завжди вірили в її здібності та підтримували Анну в її обранні професії кондитера.

До повномасштабного вторгнення Анна з чоловіком проживали в Бучі, де вона працювала баристою паралельно готувала десерти для декількох кав’ярень, в основному це були капкейки та тістечка. Торти в той період, ще не готувала.  Але з народженням синочка, сім’я переїхала до Ворзелю і вже там Анна почала готувати торти та приймати перші замовлення. Почала проходити не одні курси по десертам, щоб знати всі тонкощі приготування тортів. У Анни були чудові наставники, котрі ділились з нею своїм досвідом та секретами. Це надихало та наповнювало кондитерський список рецептів Анни. В даний час готує різноманітні десерти та тортики на замовлення, проводить майстер класи для дітей та дорослих з приготування бета- тортиків. В своїх тортиках використовує лише натуральні інгредієнти, адже сама має дитину і розуміє, що солодке не повинно шкодити, а навпаки дарувати радість та задоволення.

Третій бранч « Майстер клас з приготуванням власного бета-тортику»

Бранч проходив в затишному, місцевому кафе. Цього разу кількість дівчат збільшився до 16 осіб. Всі хотіли приготувати саме свій особистий бета-тортик та порадувати ним своїх рідних. Анна чудово організувала всі процеси приготування, для кожного індивідуально підготувала складові та декор для тортика. Розповіла пошагову інструкцію та продемонструвала як збирати торт. Юлія підтримувала розмову, розповідала про блогерство та ділилась секретами ведення соцмереж. Атмосфера зустрічі була дружньою та приємною. Всі обмінювалися посмішками, підтримували один одного та надихались. На початку зустрічі по черзі всі представились і трішки розповідали про себе, про свою діяльність та вподобання. Говорили про подорожі, також обговорюли можливі ідеї наступні бранчі. Після бранчу дівчатка отримали свої тортики і навіть деякі подарунки від гостей зустрічі.

Не мало важливо, що на даному бранчі дівчатка зібрали більше двох тисяч гривень на донат для наших ЗСУ. Блогерка Юлія організувада збір для наших воїнів, котрі потребували автівку. Дівчатка радо доєдналися до збору!

Після третього бранчу, з блогеркою Юлею зв’язалась власниця сушікафе, котра була присутня на одному із бранчів та запропонувала бути спікером 4-го. Ідея зустрічі «Майстер клас по приготуванню суші з професійним сушистом», який відбувся 10 березня в м. Буча. Кількість дівчат досить не маленька, 20 осіб. Юлія впевнена, що з кожним бранчем ідеї все цікавіші і людей бажаючих все більше. Вже є ідеї на наступні бранчі. Всі хто має бажання надалі приєднуватись до зустрічей  з вчителькою блогеркою, підписуйтесь до неї в соцмережі. @tea4erka та слідкуйте за наступними анонсами.

Залишити відповідь