Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
01.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Фахові лікарі приїжджають до пацієнтів у старостати Бучанської громади

1 хвилина на читання

Лікарі з Академії медичних наук здійснили черговий виїзний візит у Синяківський старостат Бучанської громади.

В амбулаторії старостинського округу здійснювали прийом кардіолог і невролог. Вони консультували місцевих жителів, яким це необхідно.

У приміщенні медзакладу було людно, й синяківці дуже схвалювали цю ініціативу. Адже набагато зручніше сходити до лікаря, який поруч із домівкою, ніж їхати до фахівця у Київ. Тим паче, коли є проблеми зі здоров’ям.

Сімейна лікарка Анна Кацімон розповіла, що попередньо вони обстежили пацієнтів із групи населення, яке потребує візиту до вузького спеціаліста. Тож до кардіолога і невролога жінки та чоловіки йшли уже з готовими результатами аналізів та попередніх обстежень.

«Такі прийоми вузьких спеціалістів відбуваються у рамках підписаного меморандуму із Національною академією медичних наук України, – розповіла медична директорка Бучанського центру первинної медико-санітарної допомоги Жанна Лінчук. – Це ефективна практика, яка себе добре зарекомендувала».

Наприклад, був випадок: під час прийому вузьким спеціалістом виявили, що людина перенесла інфаркт. Термінова медична допомога, яку отримав пацієнт згодом, врятувала йому життя.

До речі, приємно було спостерігати, як сімейний лікар у Синяку спілкується зі своїми пацієнтами. Знає їх особисто, пам’ятає історії хвороби, перепитує, як самопочуття зараз. І навіть просить бабусю скерувати до неї свого сина, щоб йому теж детально розповісти, як її лікувати.

Дати наступних виїзних консультацій лікарів:

  • 1 травня – Луб’янська амбулаторія, с. Луб’янка, вул. Шевченка, 93
  • 15 травня – Гаврилівська амбулаторія, с. Гаврилівка, вул. Свято-Троїцька, 58
  • 29 травня – Блиставицька амбулаторія, с.Блиставиця, вул.Єдності, 1а

Запис обов’язковий. Записатися на консультацію до потрібного фахівця ви можете звернувшись до вашого лікаря, з ким укладена декларація.

Залишити відповідь