Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Зелений Дерев`яний Дракон – Гороскоп на 2024 рiк для знаків Зодіаку

37 хвилин на читання

Чорний водяний Кролик пішов у минуле i в нашi дверi увійшов найбiльш вражаючий представник китайського гороскопу – Дракон. 2024 рiк пройде пiд знаком Зеленого Дерев`яного Дракона.

Дракон – священна iстота для китайцiв, символ влади та iмператора.

У новому роцi варто чекати змiну керiвництва в багатьох країнах, приходу до влади нових, сильних i могутнiх лiдерiв. А ще це єдина мiфологiчна тварина китайського зодiаку, тому вiн пов`язаний з мiстикою. У рiк Дракона спостерiгається сплеск iнтересу до мiстичних i окультних знань, трапляються новi вiдкриття в цiй областi.

Не дивлячись на свiй страхiтливий вигляд, Дракон не несе загрози, а є гармонiєю Неба i Землi, людського i божественного, матерiального i духовного, чоловiчого i жiночого.

Тому 2024 рiк iдеально пiдходить для балансування i гармонiзацiї як свого внутрiшнього стану, так i рiзних сфер власного життя. Наприклад, Дракон допоможе вийти з конфлiктiв з протилежною статтю, знайти баланс мiж роботою i сiм`єю, перестати зациклюватися на грошах або навпаки, почати вiдноситися до них з повагою, цiнувати (залежно вiд ваших поточних установок).

Овен

Для Овнiв 2024 рiк стане дуже успiшним у фiнансовому планi, весною вiдкриються прекраснi можливостi для додаткових заробiткiв. Представники цього знаку вiдчують прилив сил i енергiї. Позитивнi аспекти стосуються i стосункiв з оточуючими. Овни можуть розраховувати на пiдтримку близьких i друзiв не тiльки словом, але й справою. Як тiльки ви захочете вирiшити якесь питання, вiдразу знайдуться потрiбнi люди i можливостi. Також вiдкриються можливостi для особистого зросту. У першiй половинi року треба бути особливо уважними до свого самопочуття: перевантаження можуть привести до хвороб i рiзного роду травм. Але друга половина року гармонiйнiша в цьому вiдношеннi, допоможуть помiрнi фiзичнi навантаження i здоровий спосiб життя.

Рiк хороший для нових знайомств i побачень. Особливо сприятливi аспекти будуть в липнi. Саме цього мiсяця Венера проходить через ваш дiм кохання. Але в подружнiх вiдносинах в другiй половинi року можуть виникнути складнощi, транзит чорного Мiсяця приведе до нерозумiння, сварок i конфлiктiв, аж до розставання. Тому не гарячiться, будьте зваженi в своїх рiшеннях i обережнi в словах, менш емоцiйнi. В кiнцi року ви вiдчуєте дружню атмосферу на роботi, отримаєте допомогу колег i налагодите вiдносини з начальством.

Тiлець

Для Тiльця 2024-й пройде пiд знаком особистого зросту. У першiй половинi року посиляться амбiцiї, захочеться прокачати свiй професiоналiзм. Гарний настрiй i непохитний оптимiзм вам забезпеченi з сiчня по червень. Ви будете рiшучi i вiдповiдальнi у всiх справах. Якщо вам запропонують навчання або пiдвищення квалiфiкацiї, будь ласка, не вiдмовляйтеся. Для вас це вiдмiнна можливiсть зав`язати новi i вельми впливовi знайомства. Також в цей перiод можна проводити угоди з купiвлi-продажу нерухомостi. Весною випаде шанс просунутися кар`єрними сходами i пiдвищити зарплатню. Ви легко справлятиметеся з будь-якими складнощами i завданнями на роботi, тому не бiйтеся проявляти iнiцiативу, тому що проекти, запущенi весною, будуть вдалими i сприятливими.

Лiто – найсприятливiший час для сiмейних i серцевих справ. Транзит Венери по четвертому дому принесе взаєморозумiння з близькими i рiшення багатьох питань. У будинку пануватиме душевна обстановка, навiть з дiтьми ви зможете домовитися i вирiшити проблеми, що накопичилися з початку року.

Восени не варто ризикувати, краще дотримуватися намiченого плану i не пiддаватися спокусам – особливо у сферi бiзнесу i кар`єри. Придiлiть увагу здоров`ю, в першу чергу це стосується тих Тiльцiв, у кого є хронiчнi захворювання. Тому що шкiдливi планети поселяться у вашому домi здоров`я практично на весь рiк. Пройти обстеження – найкраще рiшення в другiй половинi року.

Близнюки

Рiк Зеленого Дерев`яного Дракона буде у Близнюкiв динамiчним i рiзностороннiм. Сатурн поселився в домi кар`єри на всi 12 мiсяцiв 2024 року. Це говорить про деякi складнощi в бiзнесi, в першiй половинi року можуть завершитися важливi справи i проекти. Скупчення планет вимагатиме вiд вас копiткої працi i вдумливостi. А, вiдповiдно, вам буде важко знайти нову роботу, чи та, що вже є, зажадає ще бiльше зусиль i терпiння. А ось вiдкриття бiзнесу, якщо таке замислювалося, краще вiдкласти.

У першiй половинi року шкiдливi планети також зосередяться в домi сiм`ї. Можуть виникати сварки i конфлiкти на рiвному мiсцi. Але вже з серпня ситуацiя змiниться в протилежну сторону, i в будинку запанує спокiй. У червнi у Близнюкiв з`явиться багато можливостей, якi не можна упускати. Саме лiтнi мiсяцi подарують енергiю. Це прекрасний час для пошуку нових контактiв, дiлових рiшень i активностi. Можна пiдвищити свої компетенцiї i стати бiльш шановним в дiлових колах. У цей перiод трапиться нагода знайти додатковi джерела прибутку.

Перiод з вересня i до кiнця року краще присвятити реалiзацiї довгострокових проектiв. I, що важливо, придiлити увагу здоров`ю. Стрес i перевантаження мають накопичувальний ефект i у результатi можуть вилитися в рiзного роду неприємностi. Тому восени вам особливо важливо чергувати робочi процеси з вiдпочинком.

Рак

Для Ракiв прийдешнiй 2024-й рiк – перiод вiдповiдального вибору. Початок року i аж до травня – час для змiцнення соцiальних зв`язкiв, нових знайомств, полiпшення вiдносин з однодумцями або командою, яка допомагає вам реалiзовувати свої задуми. Це вдалий рiк для кар`єрних просувань, але не варто забувати, що багато що залежить вiд вашої комунiкабельностi. У першi мiсяцi 2024 року вам слiд бути обережними на дорозi i в подорожах, є ризик потрапити ДТП. Також не варто продавати i купувати автомобiлi. Несприятливi моменти можуть траплятися i в сiмейних питаннях. Можливi сварки i розбiжностi з батьками. Майте на увазi, що 2024 рiк несприятливий для операцiй з нерухомiстю, ремонтом житла i початку будiвництва.

Липень обiцяє пiдвищення заробiткiв цим представникам Водної стихiї, i все завдяки тим зусиллям i соцiальнiй взаємодiї, якi були закладенi на початку року. Осiнь сприятлива для саморозвитку, ви будете повнi сил i енергiї. Не iгноруйте свої емоцiйнi потреби, будьте обережнi у фiнансових справах i не ухвалюйте необдуманих рiшень.

Лев

Для Левiв 2024 рiк буде дуже насиченим. У сiчнi можна чекати складнощiв з фiнансами, важливо не брати участь у сумнiвних авантюрах i не витрачати грошi просто так, це може призвести до серйозних неприємностей. Важливо проявляти обережнiсть при укладеннi угод. Зате позитивний транзит Венери в кiнцi сiчня i початку лютого подарує позитивнi емоцiї вiдносно сiм`ї. Цей найвдалiший час для налагодження вiдносин з близькими, укладання шлюбу, а також укладень договорiв в довгостроковiй перспективi з надiйними партнерами.

Квiтень сприятливий для подорожей i вiдпочинку, щоб набратися сил на рiк вперед. У 2024-му цi представники стихiї Вогню досягнуть успiху в роботi. Юпiтер пройде по дому кар`єри, а значить, принесе безлiч можливостей для кар`єрного зросту. Особливо сприятливий перiод з квiтня по липень. Вас гiдно оцiнять, ваш професiоналiзм буде затребуваний, i це помiтить ваше оточення i начальство. З серпня i до кiнця року сприятливий перiод для налагодження нових зв`язкiв i знайомств, а також участi в будь-яких групових заходах i проектах. Ви можете в цей перiод закласти мiцний фундамент i для фiнансiв, майбутнi знайомства можуть принести новi iдеї i проекти, якi будуть вельми успiшнi. В кiнцi року можна вдало iнвестувати в нерухомiсть, всi пропозицiї будуть вигiднi для вас.

Дiва

Для Дiви 2024-й пройде пiд знаком копiткої роботи та iнвестицiй. На початку року у представникiв Земної стихiї з`являться чудовi можливостi для розширення кругозору, будь то вступ до вузу, захист вченого ступеня чи просто подорож. Також можливi успiхи у взаємодiї з iноземними компанiями i вигiдна робота в iмпортi або експортi. В цiлому перша половина року сприятлива для копiткої працi, полiпшення професiйних навикiв i самоудосконалення. Але не забуваємо, що в цей перiод можливi плiтки, наклеп у вашу адресу. Вiдносьтеся до цього спокiйно. Весною у Дiв з`являться хорошi фiнансовi можливостi, а контакти з партнерами i клiєнтами принесуть багато користi.

Порада Дiвам: з липня по вересень частiше проявляйте свою iндивiдуальнiсть i упевненiсть в собi. Вашi ораторськi здiбностi будуть на висотi! Осiнь принесе фiнансову стабiльнiсть Дiвам. Це час для вдалих iнвестицiй i зростання доходiв, а також планування вагiтностi i налагодження вiдносин в сiм`ї, саме з вересня запанує взаєморозумiння мiж подружжям. Листопад 2024-го привнесе у ваше життя новi захоплення, хобi i романтичнi стосунки з перспективою на майбутнє. Запасiться терпiнням i наполегливiстю на весь рiк, i вiн обов`язково принесе плоди.

Терези

Для Терезiв 2024-й – рiк спiвпрацi i гармонiї у сiмейних стосунках. Його початок сприятливий для будь-яких грошових операцiй, будь то оформлення iпотеки чи iнвестування в довгостроковi проекти. В цей час можна шукати спонсорiв для стартапiв, всi вони iз задоволенням розглядатимуть вашi iдеї. Сприятливi будуть знайомства, особливо в дiловiй сферi. Найсильнiше мiсце для реалiзацiї на весь рiк – це партнерство. Терезiв може чекати вигiдна спiвпраця, компаньйони по бiзнесу стануть вашими однодумцями i допоможуть реалiзувати вашi iдеї. Також 2024-й сприятливий для полiпшення вiдносин з партнером i отримання доходiв вiд спiльних проектiв з другою половиною.

Лiто принесе несподiванi i незапланованi витрати, будьте уважнi в цьому. Але буквально з осенi справи помiтно покращають у фiнансовiй сферi. Осiнь принесе успiшну дiлову спiвпрацю, особливо з тими, хто роздiляє вашi iнтереси i цiнностi. Тому важливо зосередитися на цiлях i завданнях. Корисно налагоджувати зв`язки з колегами i начальством, щоб одержати пiдтримку i допомогу в кiнцi року.

Скорпiон

Для Скорпiонiв 2024-й – рiк сiмейного благополуччя. Перша його половина принесе удачу в партнерствi як дiловому, так i особистому. Взаєморозумiння, хорошi вiдносини, спiльнi плани i цiлi, якi можна буде реалiзувати, – все те, чим вас порадує рiк Зеленого Дерев`яного Дракона. Також в цей перiод ви можете зустрiти майбутнього чоловiка або дружину.

У Скорпiонiв значно зросте мотивацiя, щоб приступити до нових проектiв. Та варто пам`ятати, що вороги не сплять: можуть активiзуватися таємнi недоброзичливцi. З травня по жовтень будьте напоготовi, фiнансовi ризики i втрати неминучi. Краще цей перiод присвятити навчанню, подорожам i налагодженню зв`язкiв з партнерами i клiєнтами, тiльки це допоможе зростанню доходiв i отриманню фiнансового благополуччя. Осiнь також сприятлива для кар`єрного зросту. Через новi проекти i перспективи ви пiдвищите самооцiнку i укрiпите свої позицiї в колективi, в черговий раз показавши свiй професiоналiзм. Не втрачайте часу дарма i не бiйтеся починань.

Стрiлець

Для Стрiльцiв 2024-й – рiк плiдної роботи. I його початок у Стрiльцiв пройде дуже бадьоро. Прекрасне самопочуття, прилив життєвих сил, пiдвищення загального тонусу – запорука сприятливого результату будь-яких справ. В цей час вiдчуватиметься розвиток в професiйнiй сферi, а проявлятися це буде в сприятливих змiнах в робочих справах i нових проектах. Хорошi вiдносини усерединi колективу приведуть до запаморочливих перемог i особистих звершень. Але пам`ятайте одну просту iстину: вище за голову не стрибнеш! Займайтеся тим, що у вас добре виходить. Весною цi представники стихiї Вогню отримають вельми вигiднi пропозицiї, проведуть успiшнi операцiї i пiдвищать фiнансовий потенцiал. Але будьте уважнi, з березня по травень планети примушуватимуть вас переглядати фiнансовi стратегiї i цiлi. Тому не ухвалюйте необдуманих рiшень.

У другiй половинi року в сiм`ї запанує гармонiя i взаєморозумiння, а ваша друга половина отримає вигiдну пропозицiю по роботi. Тому в цей час партнеру буде потрiбна пiдтримка з вашої сторони. Якщо ж у вас ще немає сiм`ї, то 2024-й подарує шанс зустрiти свою людину. Всi осiннi мiсяцi Стрiлець вiдчуватиме упевненiсть, тому це сприятливий перiод для налагодження нових зв`язкiв i корисних знайомств. У листопадi можливi вигiднi угоди i великi покупки, якi радуватимуть вас тривалий час.

Козерiг

Для Козерогiв 2024-й – рiк розкриття творчого потенцiалу чи поповнення в сiм`ї. Всi сприятливi показники зосередженi у сферi дiтей, творчостi i кохання. У прийдешньому роцi може трапиться довгоочiкувана вагiтнiсть, або ж ви нарештi досягнете взаєморозумiння з рiдними. Цi показники також хорошi для людей творчих професiй. У 2024 роцi саме час заявити про себе i свої таланти, вони будуть оцiненi гiдно. У першiй половинi року вiдвiдування культурних мiсць i масових заходiв наповнюватимуть вас енергiєю, тому не забувайте про вiдпочинок. Весною Козерогом варто присвятити себе сiм`ї i будинку. Будь-якi справи, що стосуються будiвництва, ремонту або покупки нової нерухомостi, увiнчаються успiхом. Вас пiдтримають домочадцi не тiльки морально, але й матерiально, ви залишитеся задоволенi результатами вашої роботи.

Влiтку неприємнi моменти можуть вiдбутися у вiдносинах з друзями, прийшов час “почистити контакти”. Це може вiдобразитися на братах чи сестрах, можливе нерозумiння i охолодження вiдносин. Будьте уважнi влiтку за кермом, ДТП теж може стати неприємним сюрпризом.

Якщо початок року бiльш зосереджений на рiшеннi сiмейних питань, то осiнь Козерогам слiд присвятити кар`єрi i розвитку професiйних навикiв. У 2024 роцi не варто мiняти сферу дiяльностi i запускати процеси бiзнесу – все може пiти не за планом. Придiлiть бiльше увагу навчанню i розширенню кругозору.

Водолiй

Для Водолiїв 2024-й – рiк сiмейного благополуччя. Його початок сприяє змiцненню вiдносин з близькими, найсильнiшi планети знаходяться у вас в домi сiм`ї. Плюс до всього цi показники обiцяють успiшну угоду з купiвлi-продажу нерухомостi. Першi декiлька мiсяцiв року iдеальнi для вирiшення житлових питань. Весною сприятливе розташування планет торкнеться сфери ближнього оточення i взаємодiї. Успiшними будуть зусилля, направленi на переговори, укладення угод, пiдписання важливих паперiв i договорiв. Все це принесе значний прибуток, тому користуйтеся сприятливим транзитом до липня. А якщо вирiшите змiнити автомобiль, не вiдкладайте покупку.

З липня по жовтень придiлiть час дiтям i вiдпочинку. Це прекрасна можливiсть полiпшити вiдносини з близькими, чи запланувати вагiтнiсть. Кiнець року обiцяє просування кар`єрними сходами, Водолiї будуть повнi сил i енергiї, їм вдаватимуться навiть найскладнiшi проекти, а особистi якостi допоможуть в реалiзацiї будь-яких починань. Єдиний момент: у вас можуть виникнути складнощi з юридичними питаннями, не порушуйте закон i уважно читайте пункти, написанi дрiбним шрифтом у всiх договорах.

Риби

Для Риб 2024-й – рiк досягнення мети i змiцнення здоров`я. Перша його половина принесе Рибам унiкальну можливiсть побудувати новi зв`язки i довiрчi вiдносини з оточуючими. Це важливо для саморозвитку i постановки собi довгострокових цiлей i планiв. Але представникам цього знаку варто бути уважними до свого здоров`я у зв`язку з тiєю кiлькiстю вiдповiдальностi, яка на них покладена. Здаватиметься, що перевтома i стрес – це “супутники” року. Але справа в iншому: важливо переглянути в першiй половинi року обсяги роботи i свої зобов`язання. Рiк дасть Рибам можливiсть переглянути вибiр професiї.

З травня по липень пiдсильте iнтерес до отримання нових знань, тодi результат не примусить себе чекати. Це найсприятливiший перiод для того, щоб проявити себе в професiйнiй сферi i удосконалити власнi навички.

Липень i серпень iдеальнi для нових романтичних знайомств i укладення шлюбу. Сiмейним Рибам гарантованi взаєморозумiння i гармонiйнi вiдносини з близькими i коханими людьми.

У фiнансовiй сферi знадобиться нова стратегiя. Якщо ви будете готовi ухвалювати вiдповiдальнi рiшення, то з жовтня доходи стануть стрiмко рости. Єдине обмеження – не берiть кредити.